Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De complete rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Rondreis door de Provence met je eigen auto? Route + kaart"

93 ervaringen

- 8 februari 2015 - vanhee Maurice

We zijn bezig een reis voor te bereiden deze info zal zeker bijdragen aan een geslaagde uitstap

- 24 januari 2015 - paul

Prima informatie. Dank je wel

- 22 januari 2015 - De Frenne Eddy

Zijn reisinfo aan het verzamelen bestemming Provence .Deze PDF file bevat heel leuke gerichte info en doet ons dromen van het aanbod in deze reisroute. Zeker een opsteker en te delen met vrienden deze url <.reisroutes.be > Mvg. Eddy

- 14 oktober 2014 - Katrijn Van Vaerenbergh

Nog (slechts?) 9 maanden en we kunnen weer op vakantie.... zucht! Wat info bij mekaar sprokkelen doet dromen en verlangen. Met deze reisroute-download over de Provence kom je al een heel eind! We hopen de route concreet te maken in 2015!

- 5 augustus 2014 - MARC HERMANS

Ik heb de informatie gebruikt en het is gewoon perfect alles is netjes aangegeven en het is een soort " road book" , ik zal het zeker doorvertellen aan de vrienden zodat deze site meer bekendheid krijgt want wij zijn er heel tevreden over . Plannen voor onze volgende vakantie zullen dan ook via deze site gebeuren . Perfect , doe zo verder . Mvg Marc

- 25 juni 2014 - Leen

Als wij op vakantie gaan zijn we altijd op verkenning. dus ook toen wij vorig jaar naar de provence gingen. Aan de hand van deze rondrit had ik een heel map gemaakt met bezienswaardigheden die zeker de moeite zijn. En deze route was heel handig om mee te starten. Dit jaar gaan we naar richting bordeaux / dordogne, ook deze keer heb ik routes van hier gedwonload om weer een map te maken...

- 23 februari 2014 - Cora1959

Ik verzamel ook net als Henny de informatie en gaan pas in augustus hier gebruik van maken. De informatie is zeer uitgebreid en heb er ongetwijfeld iets aan.

- 11 februari 2014 - Henny

Zoals ik al eerder heb gemeld, ik verzamel alle gegevens en ga deze in september in de praktijk brengen met een reis van 2 maanden door Frankrijk en Spanje. Maar het ziet er allemaal goed verzorgd uit.

- 12 september 2013 - Daniel Vanbecelaere

Hebben deze route volledig uitgedaan. Doch enkele plaatsen die gratis bezoeken aangeven zijn nu veranderd. ook de wandelroutekaart van arles is verkeerd afgedrukt in het verslag. Het simpelste is de kaart in spiegelbeeld te gebruiken. Verder een dikke pluim voor de regeling van alles. Heb reeds 4 goeie ervaringen met deze site. Kan enkel zeggen "doe zo voort" regards

- 8 september 2013 - annie de prins

zijn juist terug van onze reis naar de Provence in de streek rond Avignon. De rondreis was een zeer goed werkdocument . We zijn er dikwijls op teruggevallen en hebben het zeker gebruikt om onze uitstappen te plannen. bedankt !

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen.

Download gratis preview reisgids Provence

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?