15 x jeugdherbergen in Rome + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

15 x jeugdherbergen in Rome + hostels: Prijzen, info & foto's

2 maart 2023 in Rome0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Rome? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Generator Rome

Wie een hostel zoekt met een dakterras hoeft niet verder te zoeken! Het Generator Hostel bevindt zich in het centrum van Rome en heeft een prachtig terras op het dak. Van hieruit heb je een panoramisch uitzicht op de Italiaanse hoofdstad. Gasten overnachten er vanaf €35/nacht. Meer info en boeken.

  1. The RomeHello

Het Hostel RomeHello ligt in het bruisende centrum van de Italiaanse hoofdstad. Dit is het ideale verblijf voor backpackers en budgetreizigers die de stad willen verkennen. Het hostel heeft ruime verzorgde slaapzalen en privékamers. Op het binnenplein kun je uitrusten na een dagje stappen in de stad.

Je overnacht hier vanaf €34/nacht. Meer info en boeken.

  1. Free Hostel Roma

Het Free Hostel bevindt zich in het centrum van Rome op 15 minuten wandelen van het treinstation Roma Termini. Dit hostel heeft heel wat ruime slaapzalen en privé slaapkamers en een gezellig terras op het binnenplein. Gasten kunnen er al overnachten vanaf €35/nacht. Meer info en boeken.

  1. YellowSquare Rome

Het YellowSquare Hostel is gevestigd in een prachtig gebouw in het centrum van Rome. In de buurt van dit hostel zijn er heel wat gezellige bars en restaurants waar je ’s avonds lekker kunt dineren. In het YellowSquare Hostel worden regelmatig live optredens gehouden die gratis zijn voor al haar gasten.

Je overnacht er vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Youth Station Hostel

Het Youth Station Hostel is het ideale verblijf voor jongeren en studenten die op citytrip zijn in Rome. Je overnacht hier in een levendige buurt vol hippe bars en restaurants. Het metrostation ‘Bologna’ ligt op 2 minuten wandelen en is je verbinding met de rest van de stad.

Je overnacht in dit hostel vanaf €30/nacht. Meer info en boeken.

  1. The Bricks Rome

The Bricks Rome bevindt zich in net buiten het centrum van Rome in een rustige buurt. Het hostel heeft heel wat privékamers maar ook enkele slaapzalen. Ieder kamer heeft een balkon en op de bovenste verdieping heb je nog een groot gemeenschappelijk terras. Je overnacht hier met twee personen vanaf €68/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Carlito

Hostel Carlito bevindt zich in een rustige straat, in het centrum van Rome. Het basic hostel heeft alle voorzieningen en buitenterras waar je ’s ochtends kunt ontbijten. Het metrostation ‘Castro Pretorio’ ligt op 2 minuten wandelen en is je verbinding met de rest van de stad.

Je overnacht hier vanaf €21/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Legend R.G.

Het Legend R.G. Hostel bevindt zich in het centrum van Rome op 500 meter wandelen van het treinstation Roma Termini. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers voor koppels en gezinnen. Je overnacht hier al vanaf €24/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. New Generation Hostel Santa Maria Maggiore

Dit New Generation Hostel bevindt zich in het centrum van Rome op 300 meter wandelen van de basiliek van Santa Maria Maggiore. Het hostel is modern ingericht en heeft een gemeenschappelijke keuken en een gezellig binnenpleintje. Bezienswaardigheden als het Colloseum en het Colle Oppio park liggen 10 minuten wandelen. Meer info en boeken.

  1. Dreaming Rome Hostel

Het Dreaming Rome Hostel is gesitueerd in het hartje van Rome en is het ideale verblijf voor backpackers en alleenreizigers. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook een gemeenschappelijke lounge en een gedeelde keuken. Wie na een dagje stappen in de stad even wil uitrusten, kan dit buiten op het zonneterras.

Je overnacht in dit hostel vanaf €64 voor 2 nachten. Meer info en boeken.

  1. Palladini Hostel Rome

Het Palladini Hostel ligt op 200 meter wandelen van het treinstation Roma Termini. Bezienswaardigheden als het Colosseum en het Forum Romanum liggen op amper 1,5 kilometer wandelen. Een bed in een slaapzaal boek je in dit hostel vanaf €26/nacht. Meer info en boeken.

  1. Funny Palace Hostel

Het Funny Palace Hostel is een basic hostel in het centrum van Rome op 10 minuten wandelen van het treinstation Roma Termini. Bij dit station ligt ook de metrohalte ‘Termini’, die je verbinding is met de rest van de stad. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Blu Stella

Het Blu Stella Hostel bevindt zich in het hartje van Rome vlakbij het Giardini Nicola Calipari. Het hostel heeft heel wat moderne, uitgeruste kamers met enkele leuke terrasjes. Bezienswaardigheden als het Colosseum en de Basiliek Van Maxentius liggen op 15 minuten wandelen en zijn een must-visit tijdens je verblijf in Rome.

Je overnacht hier in een privékamer vanaf €52/nacht. Meer info en boeken.

  1. Alessandro Downtown & Bar

Alessandro Downtown & Bar bevindt zich in het centrum van Rome en ligt vlak naast het Acquario Romano. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook een aantal privékamers en een eigen bar. Een bed in een slaapzaal boek je al vanaf €28/nacht. Meer info en boeken.

  1. Freedom Traveller

Het Freedom Traveller Hostel bevindt zich in het historisch stadscentrum van Rome op 2 minuten wandelen van het ‘Chiostro di Michelangelo’. Naast de slaapzalen heeft het hostel ook enkele privékamers met eigen of gedeelde badkamer en een gezellig terras. Je overnacht hier vanaf €28/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Download ook je gratis stadswandeling Rome

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Rome. Ideaal om Rome volledig te verkennen op eigen tempo. Nog meer zien in Rome? Koop onze reisgids Rome met 3 stadswandelingen langs 81 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download onze gratis reisgids Rome en ga op pad!

Rome

Gratis reisgids Rome downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?