Gids Ardennes-Pass, een exclusief cadeau

3 maart 2021 in Nieuws2 reacties

Zopas verscheen de 14de editie van de Gids Ardennes-Pass. Deze editie 2018-2019 is een exclusief cadeau voor de klanten van Ardennes-Etape. Wie een vakantiehuis huurt bij hen zal deze gids vinden bij aankomst in het huis.

Daar bovenop krijgen de klanten ook nog een Activity Pass. Deze pas moet je wel thuis afprinten en krijg je samen met de voucher en praktische informatie. Met de Activity Pass krijg je alle kortingen bij de partners vermeld in de gids Ardennes-Pass.

Geniet van 148 kortingen in de Ardennen

Ardennes-PassDat zijn de kortingen die je kan vinden in de gids naast 200 pagina's toeristische informatie, activiteiten, bezienswaardigheden, restaurants, markten en nog veel meer. Kortom een compleet inspiratieboek voor je vakantie in de Ardennen. Een uitgebreide lijst van alle partners waar je korting bekomt vind je hier.

Enkele voorbeelden?

Je bezoekt de abdijen van Floreffe, Maredsous en Stavelot met 1=2 (één betalen = één gratis). Kortingen bij de activiteiten van Ardennes Aventures zoals kayakken, rafting, paardrijden ... 20% korting in de mijn van Blegny, privileges en of kortingen in de brouwerijen van Achouffe, Bellevaux en de Bocq. Bij ca. 10 kastelen krijg je voordelen zoals o.m. in het kasteel van Modave, La Roche, Lavaux-Saint-Anne en de burcht van Bouillon. En als er sneeuw ligt ben je een gepriviligeerde gast op de ski- en langlaufpistes.

Nog enkele toelichtingen

Alleen Ardennes-Etape vakantiegangers hebben recht op een gratis Gids Ardennes-Pass met Activity Pass.

De Activity Pass bevindt zich in je verblijfsticket. Vergeet deze niet uit te printen. De Gids ligt klaar bij aankomst in ieder vakantiehuis. Indien dat niet het geval is, vraag deze dan aan de eigenaar van het huis.

Dus heb je al geboekt, of ga je nog boeken: ook jouw Gids zal klaarliggen in het vakantiehuis!

En gebruik je de Gids niet meer na je verblijf? Dan vragen wij je deze in het vakantiehuis achter te laten voor de volgende vakantiegangers. Zo beschermen we samen de mooie Ardennen.

Vind een vakantiehuis in de Ardennen.

Ardennengids

Gratis Ardennengids downloaden


Geschreven door

Geert Van de Voorde

- 26 december 2019 - Guido Goyvaerts

Goede, informatieve brochure om een Ardennen trip voor te bereiden. Zowel voor de auto/moto toerist, wandelaar als fietser. Er worden heel wat mooie regio's uitvoerig beschreven zodat je makkelijke jouw keuzes kunt bepalen.

- 31 januari 2019 - Familie Verbert

Al 30 jaar gaan we met de familie jaarlijks op weekend of midweek ergens in de Ardennen. Ondanks de jarenlange ervaring, toch nog heel wat interessante tips gevonden. Bedankt !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?