Oostkantons wandelroute Bellevaux

13 715 x gedownload21 ervaringen
  • Startpunt: Bellevaux, Malmedy (N50°23’30E006°00’47)
  • Eindpunt: Bellevaux, Malmedy
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 12,0 km
  • Duur: 3,5 uur
  • Wegdek: 40% onverhard
  • Bewegwijzering: Deels via beschrijving

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Wandelen in Oostkantons met wandelroute van wandeling in Bellevaux

Zin in een wandeling in de Oostkantons in de prachtige natuur rond Bellevaux? Wandelen over goed begaanbare wegen en bospaden. De wandelroute brengt je langs weilanden en de flanken van een vallei met de rivier Warche als stille getuige. Een kleine afwijking op onze wandeling in de Oostkantons brengt je naar een prachtig uitzichtspunt over Bellevaux en het Warchedal. Zij die te dorstig zijn, kunnen terug naar de start om bij de Brasserie Bellevaux na te genieten. De dapperen kiezen voor een verlengstuk van deze wandelroute en komen nog in een fraai bosdecor terecht. Om nadien ook de welverdiende beloning te gaan opzoeken in de Brasserie waar de ‘Blonde’ en de ‘Brune’ jou zullen opwachten.

Ardennengids

Gratis wandeling Bellevaux downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Belgische Ardennen

Ontdek de Belgische Ardenenn via volledig 7 autoroutes, 13 wandeling, 4 fietsroutes en verkenning van zowel bekende maar ook minder bekende plekken. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks wandeling in de Oostkantons: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

21 ervaringen

- 21 november 2019 - Pierre Olislagers

Prachtige wandeling! Spijtig voor ons was de brouwerij dicht.

- 30 mei 2019 - Brigitte De Beer

Ik vond het een heel mooie wandeling en hebben nog s'avonds in Malmedy gaan eten wat een gezellige afsluiter was van de dag.

- 13 november 2018 - herman

Mooie zeer gevarieerde wandeling!

- 22 september 2018 - Pierre Van den Borre

Mooie wandeling, alhoewel wij deze niet volledig gedaan hebben, toch tevreden. Meestal goed aangegeven en commentaar in de beschrijving is goed. Op de kaart zie je, op eigen initiatief de mogelijkheid om een deel van de lus in te korten.

- 5 maart 2018 - Ann

Supermooie omgeving en geluk met het weer gehad. Leuke route door het bos. De 12km was perfect. Een aanrader om te doen als de brasserie open is inderdaad. Goed plannen dus.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?