Waar overnachten in Málaga 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Málaga 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

16 juni 2022 in Andalusië1 reactie

Tijdens je bezoek aan Málaga heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Malaga.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Barceló Malaga

Het Barceló Malaga Hotel is een viersterrenhotel op slechts enkele minuten wandelen van het strand en het historisch stadcentrum. Dit vormt dus de ideale vertrekplaats voor een gevarieerde vakantie! Het hotel heeft een luxueuze uitstraling en beschikt over een gastronomische bar waar je kan proeven van internationale en lokale gerechten.

Wie echt volledig wilt ontspannen kan op de 8ste verdieping tot rust komen in het solarium met zwembad dat een indrukwekkend uitzicht biedt op de omgeving. Sportievelingen kunnen zich bovendien uitleven in de fitnessruimte. Vlakbij het hotel tref je tenslotte verschillende culturele bezienswaardigheden aan waaronder de Kathedraal van Málaga, het Picasso Museum en het centrum voor hedendaagse kunst. Meer info en boeken.

  1. Pacificio Beachfront

Ben je op zoek naar een stijlvol en gezellig appartement? Neem dan zeker eens een kijkje bij Pacificio Beachfront! Dit appartement met prachtig interieur is geschikt voor 6 personen en ligt vlak aan het strand. Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een balkon waarop je kan zonnen met uitzicht op zee.

In de omgeving van het appartement liggen verschillende mooie stranden, het Automobile and Fashion Museum en de haven van Málaga. Het centrum van de stad ligt iets verder maar is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Meer info en boeken.

  1. Vincci Selección Posada del Patio

Bij Vincci Selección Posada del Patio overnacht je in een vijfsterrenhotel op een perfecte locatie. Je logeert er namelijk in het historische centrum van de stad op loopafstand van het strand! In het hotel zelf kan je een verfrissende duik nemen in het rooftopzwembad of archeologische opgravingen bezoeken. Onder het hotel werden er immers verschillende historische voorwerpen aangetroffen die nu tentoongesteld worden in het hotel.

Het hotel biedt zeer stijlvolle en elegant ingerichte kamers met hedendaagse badkamer, wifi en televisie. Bovendien kan je genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant of cocktails drinken in de luxueuze bar. Meer info en boeken.

  1. Casa Blanca

Van appartement Casa Blanca zullen echte designliefhebbers zeer gelukkig worden! De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en worden gekenmerkt door hun wondermooi interieur met houten vloeren en balken, stenen muren en vele details. Elk appartement heeft een eigen badkamer, wasmachine en perfect uitgeruste keuken.

Gasten overnachten er in het centrum van de stad, op een 10 minuten wandelen van het strand. Het Málaga Museum en het Alcazaba liggen in de buurt van Casa Blanca en zijn zeker een bezoekje waard! Meer info en boeken.

  1. Hotel Vincci Málaga

Hotel Vincci Málaga is een uiterst modern viersterrenhotel gelegen aan de zeepromenade. Het hotel beschikt over ruime kamers met een moderne inrichting en marmeren badkamer. Vanuit sommige kamers geniet je van een mooi uitzicht op het San Andres-strand en de Middellandse zee. Elke dag wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en wie ook overdag iets wilt eten kan terecht in de snackbar met terras of in een van de vele eetgelegenheden in de buurt.

Het hotel is gelegen in een rustige omgeving vlakbij het automuseum en de haven, op slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum. Je kan er dus volledig tot rust komen! Meer info en boeken.

  1. Holidays2Malaga Candado House pool & garden

Ga je op reis met een grote groep en wil je verblijven in je eigen privévilla? Holidays2Malaga Candado House pool & garden is een traditionele Spaanse villa, geschikt voor 10 personen! Het rode vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, een eethoek en goed uitgeruste keuken. Na een lange dag kan je je er bovendien verfrissen in het buitenzwembad of tot rust komen op het gezellige zonneterras met uitzicht op de bergen. De villa ligt net buiten het centrum maar je kan ervoor kiezen om bij het vakantiehuis een auto te huren. Meer info en boeken.

  1. Soho Boutique Las Vegas

Op wandelafstand van het strand vind je het wondermooie Soho Boutique Las Vegas Hotel. Als gast kan je er overnachten in moderne ruime kamers met airconditioning, marmeren badkamer en eigen balkon. Vanuit sommige kamers kan je bovendien genieten van een rustgevend uitzicht op de zee en het strand. Verder kan je in het hotel ook verkoeling zoeken in het zwembad of een drankje drinken en ontbijten in de bar.

In de buurt van het hotel vind je vele restaurants en bars waar je terecht kan voor een gezellig diner en ook de kathedraal van Málaga en het Picasso Museum zijn makkelijk bereikbaar! Meer info en boeken.

  1. Gran Alameda by Caleta Homes

Vanuit de Gran Alamedy by Caleta Homes appartementen kan je genieten van een uitzicht op de indrukwekkende Kathedraal van Málaga. Je overnacht er dus echt middenin het centrum van de stad! De moderne en perfect uitgeruste appartementen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn elegant en stijlvol ingericht. Vanuit Gran Alameda by Caleta Homes kan je mooie stadswandelingen maken langs het strand, de Atarzanas-markt en de kathedraal. Ook een bezoekje aan het Málaga Museum is van hieruit mogelijk. Meer info en boeken.

  1. ICON Malabar

ICON Malabar is een hotel waar je direct een vakantiegevoel zal krijgen dankzij het frisse interieur met lichte tinten. Het hotel ligt in de bekende wijk Soho op amper een kilometer van het La Malagueta strand. Het hotel beschikt over een bar en een gezellig terras waar je kan ontspannen met uitzicht op de stad. Als gast overnacht je er in ruime moderne kamers met een prachtig interieur en luxueuze badkamer.

Om de dag goed te beginnen wordt er dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Daarna kan je erop uit trekken in de stad en de nabijgelegen bezienswaardigheden waaronder verschillende standen, de markt Atarazanes en de kathedraal gaan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Solaga – Malagueta

Solaga – Malagueta is een modern appartement vlakbij het strand, in het centrum van de stad. Je kan er overnachten met een groep van 6 personen en zal er alles aantreffen wat je nodig hebt. Zo is er een perfect uitgeruste keuken, open woonkamer en moderne badkamer. Daarnaast vormt het grote balkon ook een leuk extraatje!

Je kan er namelijk volledig tot rust komen of gezellig lunchen met zicht op de haven van Málaga. Vanuit het appartement kan je gemakkelijk verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Zo liggen de kathedraal, het Alcazaba en het Plaza de toros de La Malagueta op slechts enkele honderden meters. Meer info en boeken.

  1. Wil je ook niets missen tijdens je verblijf in Málaga?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Málaga? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. We hebben de belangrijkste bezienswaardigheden van Málaga opgelijst zodat je zeker alle highlights gezien hebt. We hebben ook een mooie stadswandeling door Málaga uitgestippeld die je op je smartphone kan volgen.

Reis je door Andalusië? Koop de reisgids Andalusië met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Andalusië.

Andalusië

Gratis reisgids Andalusië downloaden


Geschreven door

Yenthe Elsen

- 15 februari 2023 - Lucas

Duidelijk en overzichtelijke gids. Een must voor de reiziger naar Andalusië!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?