Premium

Saint-Valéry-sur-Somme wandelroute

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Saint-Valéry-sur-Somme wandelroute

  • Startpunt: Quai Perrée, Saint-Valéry-sur-Somme
  • Eindpunt: Place Guillaume le Conquérant
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,2 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Niet toegankelijk (behalve kaaien)
  • Toeristische dienst Somme

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wandeling Saint-Valéry-sur-Somme, wandelen langs bezienswaardigheden

Saint-Valéry-sur-Somme is een prachtig stadje met een middeleeuws gedeelte en een nieuwere kern. Door de vele heuvels krijg je meerdere uitzichtpunten die je telkens vanuit een andere hoek laten genieten van de Baai van de Somme.

In het oude gedeelte van Saint-Valéry-sur-Somme zijn er nog vele charmante straatjes, oude poortgebouwen, een kerk en een bijzondere plantentuin. Saint-Valéry-sur-Somme laat je genieten met volle teugen van de natuur en zijn geschiedenis.

Nog meer voor de Baai van de Somme: Autoroute Baai van de Somme

Noord-Frankrijk

Stuur me de reisgids Noord-Frankrijk

Nog meer in de volledige reisgids Noord-Frankrijk

Ontdek Noord-Frankrijk met onze complete reisgids: 7 autoroutes + 22 wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids uniek.
Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Saint-Valéry-sur-Somme: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

179 ervaringen

- 6 juni 2024 - Le bruyn

zoals steeds: erg professioneel!

- 8 mei 2023 - Charles Meyers

Sinds gisteren terug van de Baai van de Somme. Het ging er drie dagen regenen. Wij hebben veel geluk gehad. Nooit regen gehad tijdens de wandeling. In Saint-Valery hebben wij de stadswandeling gedaan. Zeer mooi en perfect uitgewerkt. Wij verbleven in het hotel Cap Hornu. Aanrader. Wij bezochten de abdij van Saint Rquier en de abdij en tuinen van Valloires. aanraders Wij zijn terug gekeerd langs Montreuil sur Mer. Daar ook jullie stadwandeling gedaan langs de vestiging en in de stad. Perfect. Daar verbleven wij in het hotel Best Western L'Hermitage. 's Avonds gaan dineren in een zeer gezellig restaurant Le Darmétal. ook een aanrader. Wij hebben echt genoten van onze driedaagse.

- 5 juni 2022 - francine De Brabanter

De reisgids Noord-Frankrijk heeft zijn doel bereikt; we zijn voor een weekje naar Ault naast Le Tréport geweest en hebben ervan genoten. Zelfs het weer is meegevallen op de wind na ! De wandeling in St Valéry is een aanrader en zeker de moeite waard. De uitleg is zeer duidelijk en laat toe om zoveel mogelijk te zien. Wij hebben al meermaals beroep gedaan op de reisgidsen en zijn er nooit door bedrogen geweest. Bedankt om ons zo getrouw mogelijk te gidsen.

- 13 augustus 2021 - Delagrange Marc

De moeite waard om te lezen.

- 6 juli 2021 - Jacqueline Nelisse

Een complete gids! Ik heb er stukjes uit gedownload en of uitgeprint om mijn reis nog leuker en completer te maken. Het is een stukje voorpret, voor de reis die ik ga maken. hartelijk dank!

Stuur me de reisgids Noord-Frankrijk

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?