Baai van de Somme, uitgestippelde autoroute: Kust + natuurparken

Baai van de Somme, uitgestippelde autoroute: Kust + natuurparken

2 544 x gedownload122 ervaringen
  • Startpunt: Bernay-en-Ponthieu
  • Eindpunt: Autoroute à 16, Wailly-Beaucamp
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 144 km
  • Duur: 2 dagen
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers en rustzoekers. De gezellige sfeer en de lekkere keuken zijn hier de voornaamste troeven. Verblijf inclusief half pension.

Autoroute en motorroute Baai van de Somme

De Baai van de Somme bezit een onbeschrijflijk mooie natuur. Met deze autoroute langs de kust en het binnenland van de Baai van de Somme laten we je de verschillende aspecten zien van die natuur. We komen langs een paar natuurparken en bezoekerscentra rond dit thema.

Uiteraard maken we een stadswandeling in Saint-Valéry-sur-Somme en Le Crotoy. Je krijgt ook nog tips mee om een unieke natuurwandeling te maken dwars door de Baai van de Somme.

Terugrijden doen we via de mooie abdij van Saint-Riquier en de tuinen van de abdij van Valloires. Genieten heeft tijdens deze route de hoogste prioriteit.

Baai van de Somme autoroute

Gratis rondreis Baai van de Somme downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Baai van de Somme: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

122 ervaringen

- 11 juli 2019 - Rosa De Neve

Wij verbleven 3 dagen in Saint-Valérie-sur -Somme en hebben handig gebruik gemaakt van de reisgids en autoroute. Dankzij de vele tips hebben wij de mooiste plaatsjes ontdekt. Dit gaf zeker een meerwaarde aan onze vakantie.

- 16 juni 2019 - Verschoren Leo

Zeer mooie streek,rustig en veel wandelmogelijkheden,zeker niet te missen een ritje met het treintje van Valery sur somme naar Le Crotoy.Veel restaurants met gastronomisch aanbod.

- 30 mei 2019 - Nicole

Het is een bijzondere leidraad voor het samenstellen van onze trip (eerste ervaring) naar de Baai van de Somme. Er zijn nog tal van attractieve tips … we moeten zeker terug!

- 17 april 2019 - Mathieu de Meyer

De eerste keer dat we gebruik maakten van reisroutes.be maar het bleek heel nuttig. Dankzij de uitgestippelde wandeling van Saint-Valèry-sur-Somme hebben we de mooiste hoekjes van de stad kunnen zien, en ook in de streek wat miner toeristische plekjes ontdekt.

- 26 februari 2019 - Ronny Van Bael

Aangename hulp bij het uitstippelen van de vakantie!

Gratis rondreis Baai van de Somme downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?