FB

Ervaringen "Saint-Valéry-sur-Somme wandelroute"

144 ervaringen

- 15 januari 2019 - Houwen Johan

Heel mooie afwisselende wandeling tussen St.-Valéry-sur-Somme en zijn prachtige omgeving waarbij eb en vloed , met een hoogteverschil van meer dan 6 m, voor een waar spektakel zorgen .

- 2 januari 2019 - patrick naessens

perfecte gids om je door deze wandeling te loodsen, tijdens deze wandeling heb je op sommige punten heel mooie uitzichten op de somme vallei. met de wandelroutes van reisroutes heb je steeds garanties op een geslaagd uitje.

- 15 oktober 2018 - wim Van de Poele

Overzichtelijk, en met nuttige tips.

- 26 september 2018 - Johan Renders

Prachtige wandeling! Vooral de uitbreiding naar de kapel des Marinus loont de moeite, met een aangename rustpauze aan de buvette de la Plage voor een hapje en een drankje.

- 12 september 2018 - Chris Teughels

We waren heel blij met de beschrijving van wandeling in St Valery-sur-Somme! Anders hadden we dat oude middeleeuwse gedeelte niet gevonden! Langs de kades van de Somme ook heel mooi,een charmant stadje! De uitbreiding naar de Chapelle des Marins niet kunnen doen wegens tijdgebrek,spijtig! Maar dat doen we zeker een andere keer!

- 12 september 2018 - woedstadt h

mooie wandelroute , die plekjes hadden we anders nooit zelf ontdekt

- 3 september 2018 - Koen Vanbellinghen

was dik in orde

- 27 augustus 2018 - ria viaene

Heel mooie en wandeling langs enkele gekende en minder bekende plaatsen. Was heel gemakkelijk te volgen.

- 19 augustus 2018 - Geert Vangampelaere

Zeer goede leidraad om het stadje te verkennen. Alle bezienswaardigheden komen aan bod. Tip: af en toe eens afwijken van het plan en verdwalen in de kleine straatjes = meerwaarde voor de wandeling!

- 6 juli 2018 - Patrick Ostyn

Prachtige en verrassende wandeling. Dijk , visserswijk , middeleeuws gedeelte alles in één wandeling. Beschrijving perfect. Zeker aan te raden !!!!!!!!!!

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers en rustzoekers. De gezellige sfeer en de lekkere keuken zijn hier de voornaamste troeven. Verblijf inclusief half pension.

Gratis stadswandeling Saint-Valéry-sur-Somme downloaden

Download gratis autoroute Baai van de Somme

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?