FB

Ervaringen "Saint-Valéry-sur-Somme wandelroute"

150 ervaringen

- 22 april 2019 - Jacques Colson

Zeer nuttig geweest, een zeer mooi stadje. In het hoogseizoen, waarschijnlijk te veel volk. In het pasverlof was het nog doenbaar.

- 11 april 2019 - Marianne

Met een kleine groep heb ik deze wandeling gemaakt. De route was heel interessant dankzij de extra culturele informatie.

- 1 april 2019 - Dirk Eggermont

Heel mooi stadje, door de wandeling ontdek je leuke hoekjes. Mooie zichten op de baai. Rond St-Valery is het ook heel mooi fietsen. Er zijn uitgestippelde fietsroutes in de buurt. Gratis kaartje te verkrijgen in toeristenbureau.

- 18 maart 2019 - schattemannekes

We moeten nog op vakantie vertrekken maar deze routes zijn een ideale basis om onze midweek te plannen...

- 16 maart 2019 - Platteeuw

Geen opmerkingen. Stadswandeling duidelijke uitleg en plannetje is correct.

- 21 februari 2019 - Els De Wilde

Deze wandelroute werd al afgeprint en bewaard op de wandelgps om tijdens onze zomervakantie eens te stappen. Ik kijk er al naar uit! De gids bij de route ziet er erg aantrekkelijk uit, duidelijke omschrijvingen en mooie foto's!

- 15 januari 2019 - Houwen Johan

Heel mooie afwisselende wandeling tussen St.-Valéry-sur-Somme en zijn prachtige omgeving waarbij eb en vloed , met een hoogteverschil van meer dan 6 m, voor een waar spektakel zorgen .

- 2 januari 2019 - patrick naessens

perfecte gids om je door deze wandeling te loodsen, tijdens deze wandeling heb je op sommige punten heel mooie uitzichten op de somme vallei. met de wandelroutes van reisroutes heb je steeds garanties op een geslaagd uitje.

- 15 oktober 2018 - wim Van de Poele

Overzichtelijk, en met nuttige tips.

- 26 september 2018 - Johan Renders

Prachtige wandeling! Vooral de uitbreiding naar de kapel des Marinus loont de moeite, met een aangename rustpauze aan de buvette de la Plage voor een hapje en een drankje.

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Baai van de Somme, 3 dagen, hotel 3* in halfpension

Gelegen op enkele km van de Baai van de Somme is Les Saules ideaal voor fietsers en rustzoekers. De gezellige sfeer en de lekkere keuken zijn hier de voornaamste troeven. Verblijf inclusief half pension.

Gratis stadswandeling Saint-Valéry-sur-Somme downloaden

Download gratis autoroute Baai van de Somme

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?