FB

Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais

Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais

1 041 x gedownload169 ervaringen
  • Startpunt: Boulogne-sur-Mer, Frankrijk
  • Eindpunt: Calais, Frankrijk
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 145 km
  • Duur: 3 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Autoroute Côte d'Opale, van Le Touquet naar Calais

Met deze 3-daagse autoroute langs de Côte d'Opale verken je zowel de regio ten zuiden als ten noorden. Zo bezoek je uiteraard een ganse dag Boulogne, trek je de tweede dag naar Le Touquet, Montreuil-sur-Mer en Desvres. De derde dag of bij je terugreis rijd je dan langs de buitengewone mooie kuststrook van de Côte d'Opale met als eindpunt Calais. Het is een vol beladen driedaagse die je kan ombouwen tot een vierdaagse of waarin je gaat snoeien om een beetje meer ademruimte te hebben. Voor wie dit wil en niet zo ver van de Franse grens woont kan uiteraard ook een ééndaagse naar de autoroute 'Boulogne - Calais' plannen.

Côte d'Opale

Gratis rondreis Côte d'Opale downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Côte d'Opale: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

169 ervaringen

- 12 juni 2018 - Annemie

Ik had een geschenkbon gekregen voor een verblijf in St. Valéry s/Somme. Op weg daar naartoe en terug hebben wij grote delen van de route gevolgd en natuurlijk ook de nodige stops ingelast, de route aan onze noden aangepast, maar met de gegeven uitleg lukte dat perfect! De stadswandeling in Montreuil s/ Mer was top. Als meevaller mochten we de Citadelle gratis bezoeken, 1ste zondag van de maand is ingang in Franse musea gratis!

- 29 mei 2018 - Temmerman Chris

Zeer nuttige gids. Wij hebben twee wandelingen gevolgd en hebben ervan genoten

- 3 maart 2018 - A spriet

Wij plannen deze uitstap iets later, als het weer mooier is. De info en tips bevestigen wat vrienden vertellen. Maar het is al in een zeer bruikbaar format. Klaar voor onmiddellijk gebruik.

- 15 februari 2018 - Chantal

Wij zijn sinds eergisteren terug. Het was voor ons de eerste keer dat wij de streek bezochten en dankzij deze reisroute waren wij al min of meer voorbereid. Wij hebben elk stadje bezocht en ook telkens de stadswandeling gedaan. TOP !!!

- 12 februari 2018 - francis

Nog niet gereden, bedoeling is om deze te doen in het voorjaar.Voor ons slechts op een uurke dus iets om te doen in een weekend of-dag. Wij gebruiken geregeld routes van jullie en steeds interessante tips thx

Gratis rondreis Côte d'Opale downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?