Waar overnachten in de Baai van de Somme? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in de Baai van de Somme? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

5 augustus 2022 in Picardië4 reacties

Tijdens je bezoek of rondreis door de Baai van de Somme heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in de Baai van de Somme.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Au Velocipede (Saint-Valéry-sur-Somme)

De Bed & Breakfast Au Vélocipède ligt in het middeleeuwse stadje Saint-Valery-sur-Somme en heeft een eigen kunstgalerie met werk van lokale kunstenaars. Deze milieuvriendelijke accommodatie biedt kamers met geluidsisolatie en zijn ingericht met een mix van antieke voorwerpen en designmeubelen. Daarbovenop word je verwend met een heerlijk ontbijt, gratis! Meer info en boeken.

  1. Villa Jean-Bart (Saint-Valéry-sur-Somme)

Villa Jean-Bart is een typerend huisje voor het oude Saint-Valery. Het comfort en de kwaliteit van het interieur brengen rust en sereniteit, een huisje aan de rand van een van de mooiste baaien ter wereld. Een aangenaam verblijf op een ideale locatie! Meer info en boeken.

  1. Les Obiones (Saint-Valéry-sur-Somme)

Genieten van je verblijf in volle rust? Verblijf dan in het vrijstaande vakantiehuis Les Obiones in Saint-Valery-sur-Somme in de regio Picardië. De gezellig ingerichte appartementen liggen dicht bij de haven, de pittoreske visserswijk, de middeleeuwse stad en het strand. Je kan met een stevige wandeling de charme van Saint-Valery ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Le Prieuré et La Résidence (Amiens)

Aan de voet van de kathedraal van Amiens ligt het Hotel Le Prieuré et La Résidence in een van de prachtige oude straten van de stad. Le Prieuré is perfect geïntegreerd in de uitlijning van naburige huizen met stenen en het interieur is ingericht met antiek meubilair! Le Prieuré is een van de meest atypische hotels in de prachtige stad Amiens. Meer info en boeken.

  1. Appartement Les Augustins (Amiens)

De appartementen van Les Augustins liggen in Amiens, in de buurt van het Museum van Berny, de Drijvende Tuinen en Tribunal de Grande Instance! Elk appartement is ruim en modern ingericht en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. En goed nieuws, jouw huisdier is hier ook zeer welkom! Meer info en boeken.

  1. Écolodge Le Bruit de l’Eau (Saint-Quentin-en-Tourmont)

Le Bruit de l'Eau is een milieuvriendelijke accommodatie aan de Baai van de Somme, aan de rand van het natuurpark Marquenterre dat bekend staat om de vogels. Elke accommodatie is ingericht in Japanse stijl en voorzien van een selectie boeken over Azië.

s' Morgens krijg je een uitgebreid biologisch ontbijt met groene thee en vers fruit. Op verzoek kan je ook genieten van Japanse gerechten, bereid door de gastheren met groenten en Japanse kruiden. Meer info en boeken.

  1. Pierre & Vacances Premium (Le Crotoy)

De residence Pierre & Vacances Premium ligt op het zuidwesten en biedt schitterend uitzicht op de zee en de baai. Het gebouw is geïnspireerd op de belangrijkste architectonische kenmerken van de huizen in Le Crotoy en heeft grote balkons, enorme atriumramen en laag overhangende daken met dakkapellen. De Résidence Pierre & Vacances «Résidence de la Plage» is ook ideaal gelegen, vlak naast winkels en restaurants en je hebt directe toegang tot het strand. Meer info en boeken.

  1. Domaine Du Val (Grand-Laviers)

Verwen jezelf met een 3-sterren-verblijf in de volle natuur op 15 minuten van de Baai van de Somme. Gezellig ingerichte accommodaties met een adembenemend uitzicht over het Domaine du Val. Deze gezellige woningen garanderen een rustig verblijf. Dit domein is het ideale kader om te genieten van de unieke omgeving. Meer info en boeken.

  1. La Villa Antalya (Ault)

Genesteld in het hart van een bos op slechts 300 meter van de zee, verwelkomt Villa Antalya je voor jouw verblijf in de Baai van de Somme. Je wordt hier overdonderd door de rust en sereniteit die de omgeving uitstraalt. s' Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt dat bestaat uit huisgemaakte jam, pannenkoeken, sinaasappelsap en zoete deegwaren. Mmmm.. Meer info en boeken.

  1. Le Cise, The Originals Relais (Ault)

Le Cise, The Originals Relais ligt in Le Bois de Cise, dicht bij Tréport en Cayeux sur Mer. Het stijlvolle hotel biedt kamers met een adembenemend panoramisch uitzicht op de Baai van de Somme. Je kan hier proeven van de geraffineerde en creatieve keuken in een fraai kader met een prachtig uitzicht op de Baai. En waarom daarna niet nog even ontspannen in een Finse sauna of in een bubbelbad met uitzicht op zee. Meer info en boeken.

  1. Met onze reisgids door de Baai van de Somme

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan de Baai van de Somme? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis route door de Baai van de Somme of onze stadswandeling in Saint-Valery-sur-Somme of wandeling in Amiens.

Baai van de Somme

Gratis reisgids Noord-Frankrijk downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 25 april 2023 - Gerrit Slurink

Fantastische gids met veel informatie om plaatsen en natuurgebieden te bezoeken met een paar mooie fietstochten en wandelingen in Baai Du Somme!!

- 11 april 2023 - Gerrit Slurink

Vakantie in Cayeux-sur-Mer in een mobilhome op camping Paradis Les Galets de la Moliére. Dank zij de reisgids van Geert deze bestemming gevonden.

- 15 september 2022 - Y

Toffe site

- 5 september 2022 - Stef

Leuke reisrioute. Benieuwd om te ontdekken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?