FB

Nancy

1 257 x gedownload124 ervaringen
  • Startpunt: Place Thiers, Nancy
  • Eindpunt: Place Thiers, Nancy
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,2 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Nancy
Abbaye des Prémontrés in Pont-à-Mousson

Verblijf in een bijzonder hotel: Abbaye des Prémontrés***
Gelegen tussen Metz en Nancy, dus een ideale uitvalsbasis voor de Lorraine. Het gebouw was vroeger een abdij van de Premonstratenzers, het ligt in een groene omgeving langs de Moezel. Er is een promo van 2 dagen met als extra een koffertje abdijbieren en een boek over de abdij voor € 75 p.p.. Bij een 4-daagse krijg je de 3de nacht aan halve prijs,
lees meer info over dit hotel.

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wandeling Nancy, gratis stadswandelroute langs bezienswaardigheden Nancy downloaden

Met deze wandelroute in Nancy beleef je elk aspect van de stad. Je komt voorbij alle bezienswaardigheden van Nancy-centrum en dat zijn er heel wat. Nancy is immers gekend voor zijn grote kerken, musea en gebouwen. Het hoogtepunt van de wandeling is evenwel de Place Stanislas. Een prachtig stadhuis, prachtige fonteinen en vooral unieke smeedijzeren hekkens. Als we door Nancy wandelen doen we heel wat winkelstraten aan en ook de overdekte markthallen dat je zeker niet mag vergeten. Nancy telt ook nog talrijke goed bewaard gebleven stadspoorten en heel wat mooie Art Nouveau gebouwen.

Al onze routes in Lorraine
Onze stadswandelingen en autoroutes zitten vervat in de download van deze autoroute. Je kan evenwel alle routes apart downloaden. Dit zijn 3 stadswandelingen: Metz, Nancy en Verdun + een autoroute rond de Slag van Verdun en een autoroute die alle bezienswaardigheden aan elkaar linkt.
Bekijk nu al onze routes in Lorraine.

Nancy stadswandeling

Gratis stadswandeling Nancy downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Nancy: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

124 ervaringen

- 28 februari 2019 - Ger Meulenberg

Zeer informatief, prima als voorbereiding voor een korte trip naar Nancy,blijf zo doorgaan.

- 20 februari 2019 - Marc Van Steenbrugge

De wandelroutes zijn zoals steeds heel duidelijk en overzichtelijk met nuttige tips. Bij elke bestemming die we willen doen, bekijk ik steeds wat reisroutes te bieden heeft én het heeft ons altijd geholpen om mooie wandelingen te maken. Doe zo voort!

- 18 februari 2019 - Sablai Bernard

ideaal om alle bezienswaardigheden in de stad te zien, zonder van links naar rechts te moeten lopen, want de toeristische plaatsen zijn niet zo evident in Nancy, waar iedereen het voor bekeken houdt na de Place Stanislas gezien te hebben.

- 18 februari 2019 - Wim Van Nimmen

Superaangename wandeling zeer goed uitgelegd. Als extra bezoek aan het Delirium cafe echt de moeite waard.

- 18 januari 2019 - Stéphanie Gielen

De reisroute in Nancy was fantastisch! De route werd duidelijk aangegeven, interessante korte uitleg over de verschillende bezienswaardigheden en na de route had je al een hele goede kijk op de stad. Het was de eerste keer dat ik hier een route had uitgekozen maar het zal zeker en vast niet de laatste zijn!

Gratis stadswandeling Nancy downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?