Ervaringen "Nancy stadswandeling"

185 ervaringen

- 26 augustus 2023 - Eric Baekelandt

Het is pas volgende maand dat we deze wandeling zullen doen. Ze ziet er geweldig uit. Bedankt

- 23 augustus 2023 - Mirjam

De route was erg duidelijk uitgelegd. Het was een mooie route langs alle bezienswaardigheden van deze prachtige rustige mooie stad.ik zou iedereen aanraden om deze route te lopen. Ook kun je je rust moment pakken in het grote park. Een zeer mooie stad die nog niet door de toeristen is ontdekt.

- 21 augustus 2023 - fm

Aanrader: Leuke stadswandeling om mee te starten om Nancy en omgeving te verkennen

- 12 augustus 2023 - Claudia

Wat een prettige en duidelijke wandeling. Echt alles gezien. Leuk om ook overal informatie over te lezen. Super handig. Bedankt. Tip 's avonds in de zomer is er een licht en geluid show op het groter plein. Heel gaaf om bij te zijn.

- 7 augustus 2023 - Hans Nelissen

Een hele mooie stadswandeling lijkt me dit die ik zeker in september ga doen. Mooie duidelijke omschrijving kortom een plezier om te lezen. Dank je wel!!

- 1 augustus 2023 - Agnes Romviel

Veel gehad aan de reisgids en de wandelroute. Mooi centrum met een groot plein om te bezichtigen. Wij zijn met het toeristen treintje gegaan Nederlandse audio guide. Een dag is meerman genoeg om Nancy te bezoeken.

- 28 juli 2023 - Marita Leyssen

prima route, altijd goede ervaringen met jullie stadswandelingen. helpt om een stad op een goede manier te bezoeken en de meest interessante plaatsen te ontdekken.

- 22 juli 2023 - De Bont Marijke

Heel leuke wandeling! Tip om erin op te nemen: Rue des Maréchaux. Supergezellige straat vol restaurantjes.

- 19 juni 2023 - Peggy Arnouts

Duidelijke reisgids. De stadswandeling hebben we goed kunnen volgen… mss een iets duidelijker grondplan zou handig zijn. Wij waren heel blij de gids te hebben. Zo hebben wij toch plaatsen gezien die we mss anders niet gevonden zouden hebben. Dank hiervoor

- 8 mei 2023 - Anner

Leuke route en duidelijk. Jammer dat er een aantal kerken dicht waren.

Gratis stadswandeling Nancy downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?