FB

Gratis wandeling Londen Westminster + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Gratis wandeling Londen Westminster + kaart

1 227 x gedownload90 ervaringen
  • Startpunt: Parliament Square, Londen
  • Eindpunt: metro Marble Arch, Londen
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 17,0 km
  • Duur: 8 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Londen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Koop je tickets Londen vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Londen vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.23
Boek nu

Wandelroute Londen downloaden: Ontdek de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en zoveel meer ...

Met deze wandelroute brengen we je in Londen Westminster, het deel van Londen dat het meest tot de verbeelding spreekt. Hier bevinden zich de topattracties van de Britse hoofdstad zodat je van het ene hoogtepunt naar het andere stapt. Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, de populairste pleinen, de overbekende winkelstraten en grote warenhuizen, de grootste musea… We komen er overal langs.

Toch zal je dikwijls eventjes weggeleid worden van de mensenstroom omdat we je ook laten wandelen door het groene Londen met zijn vele parken. In Londen-Westminster vormen de parken een zeer belangrijke groene long doorheen dit stadsdeel. Af en toe komen we door straatjes om dan plots oog in oog te staan met verborgen plekjes waar je nauwelijks een toerist zal tegenkomen. Ooit al gehoord van Pickering Place, de mews?

Wil je de meest stille plek van Londen ontdekken? Kortom, dit is een mix van de meeste toeristische trekpleisters, het chique Londen, het groene Londen, de koninklijke kwartieren en hier en daar een onbekend stukje Londen.

Londen

Gratis stadswandeling Londen downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Londen

Ontdek Londen via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 7,5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Londen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

90 ervaringen

- 17 september 2018 - Mathieu Ronse

Geniale reisgids! We kochten de 3 wandelingen aan en hebben ervan genoten. Zowel de 'must-see' toeristische attracties komen aan bod, alsook rustigere plaatsen waar je echt tussen de locals bent. Top!

- 12 september 2018 - Van Ham Sigrid

De reisgids was super. heel duidelijk en gemakkelijk om de route volgen. heel soms werden we heen en weer gestuurd maar daar kon dan hartelijk om gelachen worden. Vooral de details, het kleinste poltiecommissariaat en het kleinste huis maakten de route speciaal.

- 11 september 2018 - Jan roels

Leuke wandeling langs de meeste hoogte punten ! Goeie beschrijving !

- 23 augustus 2018 - Michel Vanthomme

Zeer mooie wandeling. We hebben de wandeling in stukjes gedaan en genoten van de vele mooie plekjes en gebouwen. We moeten nog eens terug om de rest te bekijken.

- 20 augustus 2018 - [email protected]

Wij hebben de wandeling in 3 x maal gedaan (zoals ook voorgesteld in het begin van de gids). Heel doenbaar en alle bezienswaardigheden heb je gezien. Heel praktische gids en vooral ook mooie wandelingen !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?