FB

Gratis wandeling Londen Westminster + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Gratis wandeling Londen Westminster + kaart

1 813 x gedownload93 ervaringen
  • Startpunt: Parliament Square, Londen
  • Eindpunt: metro Marble Arch, Londen
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 17,0 km
  • Duur: 8 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Londen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wandelroute Londen downloaden: Ontdek de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en zoveel meer ...

Met deze wandelroute brengen we je in Londen Westminster, het deel van Londen dat het meest tot de verbeelding spreekt. Hier bevinden zich de topattracties van de Britse hoofdstad zodat je van het ene hoogtepunt naar het andere stapt. Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, de populairste pleinen, de overbekende winkelstraten en grote warenhuizen, de grootste musea… We komen er overal langs.

Verborgen plekjes, niet gekend bij toeristen

Toch zal je dikwijls eventjes weggeleid worden van de mensenstroom omdat we je ook laten wandelen door het groene Londen met zijn vele parken. In Londen-Westminster vormen de parken een zeer belangrijke groene long doorheen dit stadsdeel. Af en toe komen we door straatjes om dan plots oog in oog te staan met verborgen plekjes waar je nauwelijks een toerist zal tegenkomen. Ooit al gehoord van Pickering Place, de mews?

Een mix van groen en toeristische bezienswaardigheden

Wil je de meest stille plek van Londen ontdekken? Kortom, dit is een mix van de meeste toeristische trekpleisters, het chique Londen, het groene Londen, de koninklijke kwartieren en hier en daar een onbekend stukje Londen.

Londen

Gratis stadswandeling Londen downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Londen

Ontdek Londen via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 7,5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Londen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

93 ervaringen

- 6 november 2018 - Nathalie Heynderickx

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de kaart. Het bracht ons op heel fijne, zelfs verrassende plaatsen in Londen!

- 19 oktober 2018 - NP

Zoals al jullie wandelingen brengt deze je op onverwachte plaatsen en laat je veel facetten van Londen zien. Heb zo niet eens het idee een toerist te zijn maar gewoon tussen de Londenaren te horen.

- 18 oktober 2018 - Mathijs

Geweldig om het een keer met een stadswandeling als deze eens de stad te verkennen! Normaal ben je geneigd van hot-spot naar hot-spot te lopen. Nu zie je veel meer wat er om je heen te zien is met een duidelijke uitleg over wat je ziet. Zo vallen je de bomen, stenen, kunst, gebouwen e.d. ineens op omdat je er met andere ogen en informatie naar kijkt. Wij gaan dit vanaf nu altijd doen!!

- 17 september 2018 - Mathieu Ronse

Geniale reisgids! We kochten de 3 wandelingen aan en hebben ervan genoten. Zowel de 'must-see' toeristische attracties komen aan bod, alsook rustigere plaatsen waar je echt tussen de locals bent. Top!

- 12 september 2018 - Van Ham Sigrid

De reisgids was super. heel duidelijk en gemakkelijk om de route volgen. heel soms werden we heen en weer gestuurd maar daar kon dan hartelijk om gelachen worden. Vooral de details, het kleinste poltiecommissariaat en het kleinste huis maakten de route speciaal.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?