FB

Ervaringen "Gratis wandeling Londen Westminster + kaart"

83 ervaringen

- 21 mei 2018 - Frieda Jans

Samen met mijn vriendin heb ik de volledige wandeling afgemaakt. Zeer veel gezien dankzij die wandeling. Wij hebben al de bijzondere gebouwen, straten en zoveel meer gezien van het deel van Westminster. Ik ga zeker nog eens terug om een ander deel van Londen te bezoeken. Hopelijk kunnen we die wandelingen ook gratis afprinten, wat nu niet het geval is. Echt van genoten.

- 14 mei 2018 - Magda de Proft

heel nuttig, praktisch, altijd ok die routes

- 21 februari 2018 - Nancy

Leuke route, waarbij heel veel te zien is. Niet geheel afgelopen omdat een flinke bui ons naar binnen dreef. Echt de moeite waard.

- 21 januari 2018 - smolders

Deze route moet je gewoon doen. Veel te zien met een duidelijke beschrijving.

- 15 november 2017 - Antoine Denecker

Deze route is gedownload om bi de eerste gelegenheid van een citytrip naar Londen als leidraad te gebruiken. Hert is onze ervaring dat deze routes bijzonder goed zijn.

- 8 november 2017 - van craenenbroeck

we hadden heel wat reisboeken meegesleurd, maar zoals zo dikwijls hebben we de stad met reisroutes verkend, de wandeling hebben we in twee dagen gedaan, zeer veel gezien ook enkele specialekes, niet twijfelen en doen

- 7 november 2017 - Eddy De Smedt

Mijn route is al volledig opgemaakt dank zij de duidelijke gids, nog even afwachten voor we vertrekken , want rond het einde jaar zal het er gezellig aan toe gaan.

- 1 september 2017 - Rene

zeer goed uitgestippelde route maar moet opgedeeld worden. Onmogelijk op één dag en zeker niet als men iets wil bezoeken. Maar prachtig

- 26 juni 2017 - Hans en Wil

De wandeling in 3 dagen gelopen , wat de mogelijkheid geeft op veel plaatsen ook naar binnen te gaan. Heb het gevoel heel weinig gemist te hebben. Aanrader. Veel dank aan samenstellers.

- 6 juni 2017 - Carine

Heel leuke wandeling waarbij je alle bezienswaardigheden voorbij gaat. Zeer duidelijk omschreven. Dank je wel!

Koop je tickets Londen vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Londen vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.23
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?