FB

Ervaringen "Gratis wandeling Londen Westminster + kaart"

96 ervaringen

- 30 januari 2019 - Rita Pijnaert

we moeten nog vertrekken maar wij bekijken altijd jullie reisgidsen Zijn zeer bruikbaar en correct We zijn er erg tevreden mee

- 8 januari 2019 - Paul

Ontzettend leuke wandeltocht met goede beschrijving en leuke weetjes

- 6 januari 2019 - Lotte

Heel interessante tips voor onze uitstap naar Londen! Onze trip konden we goed voorbereiden.

- 6 november 2018 - Nathalie Heynderickx

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de kaart. Het bracht ons op heel fijne, zelfs verrassende plaatsen in Londen!

- 19 oktober 2018 - NP

Zoals al jullie wandelingen brengt deze je op onverwachte plaatsen en laat je veel facetten van Londen zien. Heb zo niet eens het idee een toerist te zijn maar gewoon tussen de Londenaren te horen.

- 18 oktober 2018 - Mathijs

Geweldig om het een keer met een stadswandeling als deze eens de stad te verkennen! Normaal ben je geneigd van hot-spot naar hot-spot te lopen. Nu zie je veel meer wat er om je heen te zien is met een duidelijke uitleg over wat je ziet. Zo vallen je de bomen, stenen, kunst, gebouwen e.d. ineens op omdat je er met andere ogen en informatie naar kijkt. Wij gaan dit vanaf nu altijd doen!!

- 17 september 2018 - Mathieu Ronse

Geniale reisgids! We kochten de 3 wandelingen aan en hebben ervan genoten. Zowel de 'must-see' toeristische attracties komen aan bod, alsook rustigere plaatsen waar je echt tussen de locals bent. Top!

- 12 september 2018 - Van Ham Sigrid

De reisgids was super. heel duidelijk en gemakkelijk om de route volgen. heel soms werden we heen en weer gestuurd maar daar kon dan hartelijk om gelachen worden. Vooral de details, het kleinste poltiecommissariaat en het kleinste huis maakten de route speciaal.

- 11 september 2018 - Jan roels

Leuke wandeling langs de meeste hoogte punten ! Goeie beschrijving !

- 23 augustus 2018 - Michel Vanthomme

Zeer mooie wandeling. We hebben de wandeling in stukjes gedaan en genoten van de vele mooie plekjes en gebouwen. We moeten nog eens terug om de rest te bekijken.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?