Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 23 september 2016 - Herbert

Het eerste deel was zeer goed. Zeker de wandeling langs het houten wandelpad. Het deel van de kustlijn terug naar het beginpunt (parking) was weinig attractief. Ik verkies de terugwandeling langs het houten wandelpad.

- 28 augustus 2016 - Sabine

Dit was een zeer mooie wandeling. Eerst in Nieuwpoort stad met de mooie markt en mooie oude huizen. Daarna via het prachtige houten wandelpad naar Nieuwpoort Bad. De gratis parking was ook interessant om weten. Zeker voor herhaling vatbaar!

- 20 augustus 2016 - Ingrid

Het was een zeer mooie wandeling door Nieuwpoort, eerst het oudste gedeelte, dan de wandeling langs het water en de kust en als laatste gedeelte de wandeling langs de mooie huizen, langs het BLOSO en we hebben ook nog eens mooi weer gehad ! De gratis parking was wel niet groot. Maar we hebben toch een heel mooie en leuke dag gehad !

- 10 augustus 2016 - Lecompte Lucien

Aangename wandelroute zullen we zeker nog eens overdoen indien nog een aangenaam weertje.

- 24 juli 2016 - Luk

Mooi weer! Mooie wandeling rond en door Nieuwpoort!

- 23 juli 2016 - M. Winandy

Genoten van de prachtige wandeling, goed aangegeven! Echt verwonderd dat Nieuwpoort Stad zo leuk was. In Nieuwpoort Bad zijn we tot op de pier gewandeld. In totaal hadden we dus iets van een 15 km. Het was zalig, ook dankzij het prachtige weer.

- 5 juni 2016 - Sonja

Hele leuke wandeling! Lekker weer gehad, dus zalig uitwaaien als je langs het water wandelt. Nieuwpoort heeft ons aangenaam verrast.. mooie en gezellige badplaats!

- 16 april 2016 - Van Hoorick

Nieuwpoort is dus veel meer dan een gewone badstad, vele nieuwe en interessante plekjes leren kennen. Routebeschrijving prima in orde en gemakkelijk te volgen.

- 6 april 2016 - Valerie

Heel gevarieerde wandeling & hele goede beschrijving. Perfect te doen met de buggy.

- 24 maart 2016 - Hendrik

Mooi uitgeschreven wandeling. Door de opdeling in drie afstanden ook leuk te doen met vrienden die minder mobiel zijn.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?