Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Nieuwpoort wandelroute: van stad tot bad"

189 ervaringen

- 19 september 2017 - vb JOZ

Mooie wandeling in een mooi stad. Een aanrader!

- 18 september 2017 - gerd van loock

Volledige gids met goede informatie! Positief is dat je dadelijk informatie hebt via downloads als je op onverwachte iets gaat doen ...

- 5 september 2017 - Herreman H.

Hele mooie en toffe wandeling Alleen waren er 2 klinkers niet meer te vinden wegens nieuwe voetpaden !!!

- 1 juli 2017 - Gerard H

Ideale wandeling om zowel stad en kust te bezichtigen. Nieuwpoort is een aanrader,voor een dagje uit. Tip reserveer tijdig uw restaurant

- 12 mei 2017 - Herman H.

Kennen Nieuwpoort en van daaruit is deze route zeker de moeite waard. Een aanrader.

- 5 april 2017 - Trees en Patrick

Genoten van de wandeling! Afwisselend: zee, stad, wijk ... Stuk langs de havengeul was winderig op onze wandeldag. Uitgewaaid en ontspannen huiswaarts gekeerd.

- 22 maart 2017 - Rudy

We hadden een zonnige dag om deze mooie wandeling te doen. We zijn enkel tot einde van houten wandelpad geraakt. Voor onze border collie van 15j. was het genoeg geweest. We kenden Nieuwpoort niet, maar het heeft ons echt gecharmeerd. We zullen zeker nog eens terugkeren.

- 5 maart 2017 - Felix Ooms

Mooie wandeling,goede documentatie , voor herhaling vatbaar.

- 21 oktober 2016 - Stef

Een leuke en afwisselende wandeling, zeker op zo'n mooie herfstdag! Gezellig langs de haven met duikende aalscholvers en stelende, gulzige meeuwen. Nieuwpoort-stad is ook historisch de moeite. Een aanrader!

- 6 oktober 2016 - Lieve

Zeer mooie wandeling. Zeer afwisselend. Die promenade langs de haven...waaaaw! En de terugkeer langs de villawijk...knap. Ook de uitleg was boeiend. Wij hebben deze wandeling op een vrijdag gedaan en het was toen ook wekelijkse markt. Dit was zeker ook meegenomen. De zon scheen en het was mijn verjaardag. Het was met andere woorden 'top'. Bedankt aan diegene die deze wandeling heeft uitgestippeld...

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download je gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?