FB

Ervaringen "Stadswandeling Dendermonde - langs de Dender en het Ros Beiaard"

134 ervaringen

- 9 november 2018 - Sjoerd Geertsma

Dendermonde is voor ons een absolute aanrader. Mooie stadswandeling, vergeet het Begijnhof niet! Leuke museums. Lakenhal niet overslaan. Nogmaals top!

- 8 november 2018 - Hendrik De Vis

Gisteren hebben we met 6 Muizenaars Dendermonde bezocht. Verplaatsing gedaan met de trein. Hoe dikwijls zijn we hier met de "ijzeren weg" niet doorgereden naar Gent en de kust zonder er halt te houden ? Eindelijk namen we eens een goede beslissing. We hadden wel niet het beste weer maar we hebben van dit bezoek intens genoten. De wandeling is mooi, afwisselend met interessante musea. We komen in de lente zeker terug want er zijn nog een 3-tal bezienswaardigheden waar we niet binnen konden o.a. museum voor volkskunde (Begijnhof), Vleeshuis (Grote Markt) en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Ook opvallend : nette stad, vele mooie winkels en aantrekkelijke horeca-zaken.

- 2 november 2018 - Erna Demey

Deze route is tot in de puntjes goed beschreven en daardoor gemakkelijk te volgen. Er is aandacht gegeven aan de veel mooie details van Dendermonde. Om wat te drinken of iets te eten is Grand Café Den Abazjoer zeker aan te raden.

- 2 november 2018 - Roland Declerck

Op maandag zijn een aantal musea gesloten, daarom eerst de respectievelijke websites raadplegen.

- 27 oktober 2018 - Jeannine Vanhecke

Heel mooi parcours...genieten was dat. Alles goed vindbaar..en gezellige eethuisjes...

- 20 oktober 2018 - francine26

Top.

- 24 september 2018 - Van Schoor Karel

Op zaterdag 22 sept. op verkenning in Dendermonde met de aangeboden stadswandeling. Alles prima ! Bedankt voor de informatie.

- 14 september 2018 - Roger

Aangename wandeling,ideaal vertrekkende van het station. Met het plannetje sla je niets over,klaar en duidelijk. Heb al een lijstje gemaakt met nog te bezoeken plaatsen,kijk er al naar uit.

- 21 mei 2018 - ernest langendries

Prachtige uitgestippelde stadswandeling . Op geen enkel ogenblik hebben wij moeten twijfelen aan de te volgen weg. Ze bracht ons naar alle bezienswaardigheden van Dendermonde

- 14 maart 2018 - Frieda Degrauwe

Mooie wandeling. Echt een ontdekking. Je ontloopt geen enkele bezienswaardigheid met deze wandeling. Een aanrader!

Gratis stadswandeling Dendermonde downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?