Ervaringen "Stadswandeling Dendermonde - langs de Dender en het Ros Beiaard"

201 ervaringen

- 3 juni 2021 - Lieven Dujardin

Ideale route voor een echte kennismaking met de hoogtepunten van Dendermonde; de routebeschrijving en de degelijke ondersteunende toelichting waren voor ons de max zodat we een onvergetelijke kennismaki ng hebben ervaren van de charmante stad Dendermonde !

- 7 april 2021 - rosemie durnez

Prachtige wandeling! Aangenaam en makkelijk te volgen. We zullen nog dikwijls gebruik maken van "Reisroutes"! BEDANKT!!!

- 2 april 2021 - Anne-Marie De Reu

Zeer goed plan. Ideaal om alle hoogtepunten van de stad te ontdekken.

- 21 maart 2021 - FREDDY VERHOYE

Mooie uitgebalanceerde wandeling. Jammer dat , door corona, niet alle gebouwen te bezichtigen waren.

- 17 maart 2021 - brigitte van thuyne

dendermonde is een zeer mooie wandeling. enkel in t begin liep ik van rondpunt nr kerk en dan terug naar rondpunt en tuin. daar klopt volgorde mijn inziens niet. ook na oversteek van brug op einde naar administratief centrum was ik verkeerd

- 7 maart 2021 - Mieke Vandeburie

Topdag gehad in Dendermonde ondanks coronatijden! Prachtige stad met mooie gebouwen! Vriendelijk onthaal in info kantoor! Mooie wandeling en besloten dat we de streek nog eens zullen bezoeken om fietstochtjes te maken!! Dan zullen we ook een terrasje kunnen doen op de grote, prachtige markt die nu heel doods was!

- 5 maart 2021 - Annie Poelmans

Mooie wandeling, duidelijk beschreven en goed plan. Leuk om al die verschillende paardenkoppen te zien. Wel spijtig dat er op de Grote Markt eens geen koffietje gehaald kon worden om even te verpozen.

- 20 februari 2021 - lieve marivoet

Prima gids. Mooie wandeling niet te lang. Men krijgt genoeg informatie over de bezienswaardigheden.

- 8 februari 2021 - Frans Claes

Zoals steeds is ook deze gids zeer uitgebreid : leuke plekjes, bijzondere gebouwen en historische wetenswaardigheden over inwoners en gebruiken. Wij hebben een mooie dag gehad in Dendermonde. Bedankt

- 15 januari 2021 - ElsB

Duidelijk en overzichtelijk plan . Een positieve ervaring. Wij besloten om toch minstens 1x per maand een wandeling te maken. Dank!

Gratis stadswandeling Dendermonde downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?