Ervaringen "Stadswandeling Dendermonde - langs de Dender en het Ros Beiaard"

201 ervaringen

- 16 oktober 2020 - Marc Kint

De wandelroute is goed gedocumenteerd en beschreven. Een fijne stadswandeling gehad, dank daarvoor!

- 24 september 2020 - filomena michiels

Bedankt was heel duidelijk ,een super ervaring, alleen het begijnhof is in volle renovatie en ligt er wat rommelig bij.

- 20 september 2020 - Luc Janssens

Wij maakten er een uitstap van op zondagmorgen, eens naar Dendermonde... zonnig weertje, geen verkeer, parkeerden dichtbij het mooie stadhuis en in de toerismedienst raadde men ons de brochure met de stadswandeling aan. Een heel goede raad want het werd een leuke wandeling, genietend van de rust, de mooie hoekjes en fraaie gebouwen. Na de wandeling trakteerden we onszelf op een streekbiertje en hapje in Art Deco ! Dendermonde? DOEN !!

- 2 september 2020 - paul calle

Voor mij mag er (veel) meer historische achtergrondinformatie gegeven worden

- 30 augustus 2020 - Johan Degroote

Boeiend, interessant en leerzaam. Goed te volgen weg.

- 30 augustus 2020 - Patricia Mantels

Zeer duidelijk en goed omschreven .

- 11 augustus 2020 - Peter Nottebaert

Fijne wandeling waarbij je de belangrijkste zaken van Dendermonde ontdekt. Enkel het ommetje aan het Bastion biedt weinig meerwaarde. Het Bastion zelf was al gesloten toen wij passeerden (tot 16u open).

- 7 augustus 2020 - Mie Verplaetse

Heel aangename stad. Goed ontvangen in dienst Toerisme. Wandeling is heel gevarieerd.Wegbeschrijving heel accuraat. Mooie marktplaats en veel mogelijkheden tot verpozing. Veel gezien in relatief korte tijd. En zo'n mooie bib! Kortom een aan te raden stadswandeling.

- 4 augustus 2020 - christiane

heel mooie wandeling gemaakt. In één van de mooiste kerken geweest van België. Heel goede wegbeschrijving. Verpozen op een bank aan het water en drankje op de markt. Was een heerlijke dag.

- 14 juli 2020 - Katharina Hedrich

mooie wandeling met voldoende mogelijkheden om iets te drinken of te eten zeker aan te raden als je Dendermonde wil verkennen

Gratis stadswandeling Dendermonde downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?