FB

Stadswandeling Aalst + kaart

1 183 x gedownload165 ervaringen
  • Startpunt: Statieplein, Aalst
  • Eindpunt: Statieplein, Aalst
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,0 km
  • Duur: 2,5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Aalst

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Culinair genieten in Vlaanderen. Geniet van een tongstrelend diner, proef de lekkernijen van de streek en beland veilig onder de wol in een van de vele logeeradresjes in Vlaanderen.

Wandeling verrassend Aalst - Meer dan alleen Carnaval

Vier bekende figuren, heel wat mooie gebouwen, onverwachte plekjes, een leuk museum en een gezellige winkelstad. Dat is in grote lijnen wat je te zien krijgt tijdens deze vier kilometer lange wandeling door Aalst. Het is een stad met een rijke geschiedenis en dat zal je met deze wandelroute op een leuke manier ontdekken. Opnieuw brengen we heel wat afwisseling in de wandelroute opdat zowel de culturele of culinaire toerist als de levensgenieter aan zijn trekken komt. De shopper geniet van een unieke autovrije winkelstratenstructuur: vijf winkelstraten die uitgeven op de Grote Markt vormen het shoppinghart van de stad. De route kan je zowel starten aan het station, vanop de autoparking of camperplaats.

Aalst stadswandeling

Gratis stadswandeling Aalst downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Aalst: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

165 ervaringen

- 14 september 2018 - Ria Jannis

Aalst heeft ons verrast, mede door de duidelijke en mooie stadswandeling van reisroutes. Een vaste waarde bij stadsbezoekjes!

- 13 september 2018 - wullaert guido

Aangename stadswandeling. Een persoonlijke gids die er al jaren woont heeft ons begeleid. Miijn vrouw en ik waren verrast. Niet alleen het carnaval, maar het verleden van Aalst met zijn talrijke foto's en gebouwen in de stad was leerrijk. Ook de video bij de dienst voor toerisme was interessant.

- 12 september 2018 - Olivier Mattheus

Overzichtelijk

- 28 augustus 2018 - Greta Mertens

Ik ben nu pas in Aalst geraakt. De wandelroute is duidelijk beschreven en heeft goed dienst gedaan. We waren er op zaterdag = marktdag en het was er lekker druk.

- 15 augustus 2018 - A.Janssen

We hebben de route helemaal uitgelopen en zijn veel leuke weetjes over Aalst rijker!! Dikke pluim voor de prima route!!!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?