FB

Ervaringen "Stadswandeling Aalst, langs alle bezienswaardigheden + kaart"

226 ervaringen

- 16 september 2020 - Michiels Patrica

De wandelroute voldeed aan onze verwachtingen. De uitleg over de bezienswaardigheden is grondig, zonder te veel uit te weiden. De te volgen richting wordt goed aangeduid. Het was een fijne eerste kennismaking. We gaan jullie website zeker in het oog houden !

- 10 september 2020 - willy Cornelissens

Leuke wandeling, niet te lang en afwisselend. Duidelijke route aanduiding - wel wat omslachtig, dus niet zo handig om met papieren rond te wandelen. Kan er een beknopte versie van gemaakt worden, bv. handig op smartphone ?

- 4 september 2020 - Tina

Hebben weerom genoten en ontdekt .

- 5 augustus 2020 - Niel

Eventueel toevoegen aan wandeling: beluik Ingang Levionois en carnavalswerkhallen

- 21 juli 2020 - Jacqueline

Zeer goede wandeling. Zoals gewoonlijk worden al de bezienswaardigheden aangeduid. Super interessant.

- 9 februari 2020 - Henk Berkelaar

Mooie stadswandeling door een verrassend mooi Aalst, zijn er inmiddels al 2x geweest.

- 24 januari 2020 - Lizzy Van den Heuvel

top. zijn gisteren op verkenning geweest en hebben direct een overnachting geboekt voor 10 vriendinnen in hotel Tower. de gids voor onze stadswandeling hebben we ook al besproken. Groetjes en tot in mei. Oilsjt, here we come.

- 12 januari 2020 - Marleen Brutyn

De wandeling steekt heel goed in elkaar. Ook een medewerkster van de Dienst Toerisme merkte op dat jullie wandelingen heel goed in elkaar gestoken zijn. Mijn kameraad uit Engeland heeft zo ook kennis gemaakt met Priester Daens en de andere historische Aalstenaars. Dankjewel voor deze wandeling

- 26 december 2019 - anne lise sergant

het was een prachtige wandeling doorheen een Aalst dat ik zou moeten kennen, maar waar je elke dag aan al het schone gewoon voorbij loopt. één tip maar, probeer dergelijke wandeling met gids ook te doen en ik ben zeker dat het dan nog meer aanslaat

- 28 november 2019 - A Vriends

Duidelijk en overzichtelijk. Een uitnodiging voor een bezoek. Gaan de stad dan ook over 3 weken bezoeken. Zijn erg benieuwd.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?