Waar overnachten in Aalst? Van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Waar overnachten in Aalst? Van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

1 januari 2022 in België1 reactie

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Aalst heb je natuurlijk ook een aangenaam hotel, hostel of verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels, hostels en enkele leuke alternatieven in Aalst!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Ibis Aalst - Brussels West

Een levendig budgethotel in een levendige stad. Het ibis Aalst hotel biedt een verblijf vlak naast het Stadspark en heeft moderne kamers met houten vloeren, een douche, flatscreen-tv en gratis WiFi ter beschikking. Elke ochtend kan je je verwachten aan een heerlijk ontbijtbuffet dat bestaat uit warme en koude gerechten, verse koffie, yoghurt, verschillende soorten beleg, cornflakes, pannenkoeken, verse jus d'orange en broodjes. In de Foodbar H2O kan je dan weer genieten van een selectie lokale bieren, Belgische en Italiaanse gerechten, hamburgers en tapas.

Wat dit hotel zo een aanrader maakt, is dat het de ideale locatie heeft. Na een dagtripje naar Gent of Brussel (wat op slecht 20 minuten te bereiken is) kan je nog even genieten op de terrasjes op de Grote Markt. Meer info en boeken.

  1. AP8 appartementen

De Plus Appartementen voldoen aan ieders verlangens van AP8 en zijn een streling voor het oog. Ideaal om Aalst te verkennen vanuit je eigen appartement. Kitchenette met Nespresso machine en waterkoker staan voor je klaar.

Je eigen slippers, beddengoed, handdoeken, zeep en haardroger maken het compleet, wat wil je nog meer? Wie wil kan het appartement personaliseren tijdens zijn verblijf. Wat dacht je van een kerstboom, goudvis of gevulde koelkast? Meer info en prijzen.

  1. Hostellerie De Biek

De voormalige brouwerij De Valck, die midden in het centrum van Moorsel ligt, is enige jaren geleden getransformeerd tot restaurant en hotel De Biek. Je overnacht in elegante kamers die beschikken over comfortabele boxspringbedden, een schrijftafel en uiteraard tv en wifi. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van authentieke elementen zoals het schoonmetselwerk en de combinatie van deze elementen met het moderne meubilair zorgt voor een rustige atmosfeer en een ruimtelijk effect. Na een dagje verkennen, kan je nagenieten in de gezellige achtertuin.

Daarnaast organiseert de Hostellerie wandel en fietstochten in de omgeving van Aalst. Meer info en boeken.

  1. Hotel Royal Astrid

Het charmehotel Royal Astrid is een luxe driesterrenhotel in het centrum van de stad. Het hotel is gevestigd in een recent volledig gerenoveerde oude herenwoning op één van de oudste en mooiste boulevards van Aalst. Dit stijlvolle charmehotel krijgt dan ook een bijzondere uitstraling door haar authentieke gevelwand. Naast een goede nachtrust kan je hier ook genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Eens je uit het hotel gaat, kan je verschillende kanten op. Het treinstation is namelijk op 10 minuten wandelen en het centrum bevindt zich op een steenworp. Meer info en boeken.

  1. B&B Hof Beygaert

Hof Beygaert heeft een unieke ligging in een verkeersluwe straat van de Aalsterse stadskern. Op een boogschuit van de E40 snelweg, op fiets- en wandelafstand van de Aalsterse grote markt en winkelstraten. De Bed & Breakfast biedt unieke rookvrije kamers, elk vernoemd naar een krachtvrouw uit de Beygaert stamboom: Suzanne, Rosa, Maria en Emilie. De kamers beschikken over alle comfort en privacy die je je als gast kan wensen. 's Morgens word je dan ook verwend met een heerlijk ontbijt met verse (streek)producten.

Bij de B&B staat kwaliteit en authenticiteit centraal. Meer info en boeken.

  1. Best Western Premier Hotel

Best Western Premier Keizershof Hotel is de nummer 1 in Aalst op vlak van stijl, kwaliteit, sfeer en dienstverlening. Het viersterrenhotel is gelegen midden in het historische centrum van de stad. biedt luxe kamers aan en is voorzien van alle nodige comfort. Het Keizershof is de ideale uitvalbasis als je enkele dagen in het centrum van Aalst wilt vertoeven. De Grote Markt is op een wandelafstand van het hotel en alle winkels en cafeetjes zijn binnen handbereik. Na een vermoeiende dag in de charmantste stad van Vlaanderen kan je genieten van een ontspannende sauna. Wil je tijdens een bezoek aan Keizershof Hotel actief blijven? Maak dan gebruik van de fitness! Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Aalst met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je citytrip Aalst? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Download onze compleet uitgestippelde wandeling door Aalst en ontdek de mooiste plekjes van de ajuinenstad.

Aalst stadswandeling

Gratis reisgids Aalst downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 30 augustus 2021 - Rita De Schryver

Wandeling is gepland eind september met Duitse vrienden die voor de eerst maal België bezoeken en Aalst staat als eerste op de planning. Alvast bedankt voor de route

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?