FB

Ervaringen "Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais "

197 ervaringen

- 17 juli 2019 - [email protected]

We hebben een super toffe dag gehad. Hebben onze tijd genomen en zo enkel Boulogne sur Mer (oud en nieuw) bezocht en dan richting Wissant gereden waar we gestrand zijn in het pittoreske Wimereux. We komen zeker terug voor de rest van het traject !

- 14 juli 2019 - Johnny Breugelmans

Prima overzicht van deze reisroute. We gaan ze zeker gebruiken

- 28 juni 2019 - Danielle

Wij hebben de route niet letterlijk gevolgd maar hebben heel wat info gevonden en mooie stadswandelingen. We waren heel blïj met de plannetjes.

- 17 juni 2019 - gino

zeer uitgebreid, zeker voldoende voor 3 dagen

- 12 juni 2019 - Gino

zeer volledig. Wel redelijk veel om alles te doen in 3 dagen.

- 12 mei 2019 - Ann De Raeve

Dag Geert-reisroutes, Het is de 2de maal dat ik een minitripje maak en ik heb nog andere info opgezocht maar ik kwam altijd terug bij uw site terecht. Mooie plekjes die beschreven worden, de trip wordt vlekkeloos en heel duidelijk uitgestippeld met een logica en eenvoud. Door uw site en route hebben we veel leuke interessante culturele plekjes kunnen ontdekken gekoppeld aan aangename restaurantjes, ook door jullie warm aanbevolen. Voor ons volgende citytrip vraag ik zonder aarzelen weer uw reisroute op ! Dank 😊

- 10 mei 2019 - Carla

Fijne gids, veel gebruikt

- 9 mei 2019 - luc van haevere

het was weeral fantastisch beschreven. alles klopte tot in de puntjes. heel aangename en gevarieerde wandeling met gezellige strandbars. dikke proficiat zoals steeds.

- 30 april 2019 - Terrijn Adolf

goede info, zeer mooi en kan je er mooie foto's nemen

- 8 april 2019 - Ria Van Hoorne

Een aangename streek om rond te toeren. Boulogne sur mer en Calais zeker een bezoek waard, neem tijd om het stadhuis van Calais te bezoeken. Cap Griz Nez is adembenemend mooi, spijtig dat we niet meer op Cap Blanc Nez kunnen. Voor geinteresseerden van oorlog 14 - 18 is een bezoek aan het graf van J. Mc Crae ( dichter in Flanders Fields) een must. Veel lekkere restaurantjes te vinden. We waren aangenaam verrast .

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

Gratis rondreis Côte d'Opale downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?