Ervaringen "Côte d'Opale, autoroute van Le Touquet tot Calais "

265 ervaringen

- 15 augustus 2022 - Ellen n

We gebruiken deze reisgidsen vaak op vakantie. Veel praktische info (parking ed). Goed uitgeschreven en duidelijke wandelroutes. Wij zijn fan!

- 7 juli 2022 - Viviane De Koster

Heel duidelijke uitleg , we bezoeken regelmatig de website en hebben al leuke uitstappen gemaakt

- 25 juni 2022 - Nitta

Zeer goed uitgewerkte reisgids met nuttige tips over de te bezoeken locaties, maar ook over de reiswegen, die het mooiste zicht geven van de omgeving

- 9 juni 2022 - Gonneke

Een prachtige mooie volledige reisgids ! Eind augustus gaan we deze route rijden en genieten van de mooie kust en de beschrijvingen van de bezienswaardigheden onderweg.

- 16 mei 2022 - norette Cuylle

Dank voor de gratis reisgids Noord Frankrijk Pas de Calais. Vind deze zeer interressant en zal er zeker suggesties en wandelingen van uitproberen.

- 12 april 2022 - Lieve Gijbels

Zeer nuttige reisgids over de Opaalkust. Uitgestippelde wandelroutes maar ook tips over de bezienswaardigheden in de steden maar ook de pittoreske kustplaatsjes worden goed beschreven. Een aanrader!

- 11 april 2022 - Frans Schooreel

Wij doen deze zomer of najaar (september) een deel van de route.

- 7 april 2022 - Monique

Zeer goede gids. Wij hadden al vele plekken bezocht maar toch komen we telkens bij het lezen van jullie gids nieuwigheden tegen die we dan weer kunnen gaan ontdekken. Bedankt. Monique

- 6 april 2022 - Ciska Gheysens

Dankzij jullie reisgids Noord-Frankrijk de wandelroute Le Parcours Impérial ontdekt. Prachtige en gevarieerde wandeling die ons langs ongekende plekjes aan de Côte d’Opale bracht. Dankjewel!

- 6 april 2022 - Guy Germanes

We gaan volgende week voor 3 dagen naar Le Touquet. De gids gebruiken we als voorbereiding voor onze bezoeken aan de Opaalkust.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?