Semoisvallei en Bouillon, 3-daagse autoroute

Download reisgids Ardennen

Semoisvallei en Bouillon, 3-daagse autoroute

1 508 x gedownload56 ervaringen
  • Startpunt: Orval
  • Eindpunt: Moulin du Rivage, Bouillon
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 154 km
  • Duur: 3 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Autoroute en motorroute Semoisvallei langs bezienswaardigheden Semoisvallei

We trekken voor deze autoroute naar een van de mooiste regio's van België. De Semois is de rode draad doorheen deze 3-daagse route. Starten doen we in Bouillon waar we met een wandelroute de monumenten combineren met de prachtige natuur en enige panorama's. Uiteraard is het kasteel hierbij het hoogtepunt. De volgende twee dagen maken we een rondrit langs en door de Semoisvallei waar we mooie dorpjes, prachtige vergezichten en unieke bezienswaardigheden aandoen. We zorgen uiteraard voor de nodige variatie daarom duiken we de grond in, kan je een toren inklimmen, maken we een wandeling in het groen ... kortom genieten. Dat alles vervat in onze vertrouwde roadbooks met info en kaarten.

Semoisvallei autoroute

Gratis rondreis Semoisvalei downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Semoisvallei en Bouillon: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

56 ervaringen

- 28 augustus 2019 - Sarah Geldolf

Zeer handig om als inspiratie te gebruiken! Perfecte gids voor een roadtrip. Wisten op voorhand niet echt waar we heen wouden, dus dit gewoon als leidraad gebruikt. Meer heb je niet nodig. Uitleg over alles wat je nodig hebt. Ik raad aan!

- 13 augustus 2019 - Herman

Zijn nog niet zover dat we de route gebruikt hebben. Gaat een dezer dagen gebeuren. We denken dat we hem goed gaan gebruiken. Enuh... superbedankt !

- 31 maart 2019 - Peter Hendriks

Ik heb de 3-daagse autoroute uitgeprint. Het is een mooie en overzichtelijke beschrijving van zowel de streek als de te rijden route. Mijn vrouw en ik gaan deze streek zeker en vast dit jaar bezoeken.

- 1 november 2018 - Danny Pattyn

heel mooie autoroute die we hebben gedaan met de moto!! Zeker aan te raden. Ook de mooie dorpjes waren zeker de moeite om te ontdekken.

- 28 augustus 2018 - Christel

Mooie route, goed te volgen via uitgestippelde beschrijving. We hebben er nog een paar mooie wandelingen in verweven doordat we Orval laten vallen hebben.

Gratis rondreis Semoisvalei downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?