FB

Autorondreis door de Franse Ardennen: Complete route + kaart

Autorondreis door de Franse Ardennen: Complete route + kaart

1 412 x gedownload76 ervaringen
  • Startpunt: Place Ducale, Charleville-Mézières
  • Eindpunt: Place du Château, Sedan
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 248 km
  • Duur: 4 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension

Hotel Le Château Fort **** is gelegen binnen de burcht van Sedan. Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Arrangement inclusief half pension.

va.205
Boek nu

Franse Ardennen: van Charleville-Mézières tot Sedan en de Maas

De Franse Ardennen biedt belangrijke troeven: Charleville-Mézières, de burcht van Sedan, de onvergetelijke natuur langsheen de kronkelende Maas en het prachtige hinterland met kleine stadjes, versterkte kerkjes en kleine musea. We hebben de hoogtepunten hiervan in een vierdaagse autoroute vervat met een stadswandeling in Charleville en talrijke korte wandelingen in het teken van de legendes van de Maas. Het geeft je een gevuld en verrassend beeld van wat de Franse Ardennen je te bieden heeft.

Franse Ardennen autoroute

Gratis rondreis Franse Ardennen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Franse Ardennen: we hebben de GPS-tracks (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart76 ervaringen

- 31 mei 2018 - marc baert

het is eigenlijk eens zoeken waar we deze zomer naartoe willen. Maar uit ervaring weet ik dat het telkenmale een goede reisgids is waarvoor dank aan Geert.

- 26 mei 2018 - Jan verburg

Franse Ardennen behoren al een aantal jaren tot onze favotieten. Charleville-Mezieres is het daarom al een omreis waard vanwege de Basilique de Notre Dame d' Esperance ( stadsdeel Mezieres ) en i.h.b de fascinerende raamschilderingen van Rene Durrbach, een vriend uit de artistieke cirkels rond Pablo Picasso. Het is een eigen richting kubisme en doet denken aan Picasso en Marc Chagall tegelijk. Je kunt daar met gemak steeds een paar uur vertoeven. Ik beveel Reisroutes aan om bij herziening van de Gids ook daar aandacht aan te besteden

- 23 mei 2018 - Penninck Willem

Nuttige info over de streek.

- 23 mei 2018 - isabelvds

bedankt voor de toffe stadswandelingen en praktische informatie, de bezienswaardigheden, het is altijd verrassend en smaakt naar meer

- 22 mei 2018 - meyers frank

we hebben met het sinksenweekend enkele dagen daar rondgereden en verschillende steden bezocht. Dank zij de beschrijvingen, die we hadden geprint, hebben we veel kunnen bezoeken. Een echte aanrader.

Gratis rondreis Franse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?