FB

Ervaringen "Semoisvallei en Bouillon, 3-daagse autoroute"

56 ervaringen

- 28 augustus 2019 - Sarah Geldolf

Zeer handig om als inspiratie te gebruiken! Perfecte gids voor een roadtrip. Wisten op voorhand niet echt waar we heen wouden, dus dit gewoon als leidraad gebruikt. Meer heb je niet nodig. Uitleg over alles wat je nodig hebt. Ik raad aan!

- 13 augustus 2019 - Herman

Zijn nog niet zover dat we de route gebruikt hebben. Gaat een dezer dagen gebeuren. We denken dat we hem goed gaan gebruiken. Enuh... superbedankt !

- 31 maart 2019 - Peter Hendriks

Ik heb de 3-daagse autoroute uitgeprint. Het is een mooie en overzichtelijke beschrijving van zowel de streek als de te rijden route. Mijn vrouw en ik gaan deze streek zeker en vast dit jaar bezoeken.

- 1 november 2018 - Danny Pattyn

heel mooie autoroute die we hebben gedaan met de moto!! Zeker aan te raden. Ook de mooie dorpjes waren zeker de moeite om te ontdekken.

- 28 augustus 2018 - Christel

Mooie route, goed te volgen via uitgestippelde beschrijving. We hebben er nog een paar mooie wandelingen in verweven doordat we Orval laten vallen hebben.

- 14 augustus 2018 - Vandenbussche Paul

Aan eenieder aan te raden, heel mooie route, de Semoisvallei is het mooiste van de Ardennen.

- 24 juli 2018 - Anne-Marie

Vakantie moet nog komen ... Maar de route ziet er goed uit !

- 24 juli 2018 - paul de smet

De ritten waren heel mooi uitgestippeld We hebben een deel van de route gedaan Heel mooi

- 6 juli 2018 - Jan Janssen

Uitstekende gids, met mooie routes welke je zonder gids mis. Bepaal van tevoren goed je vertrekpunt en vergeet geen foto's of video's van de vallei te maken

- 13 november 2016 - wim

perfecte route zo met een oldtimer wel niet helemaal kunnen afmaken, we waren te langzaam maar deze route nodigt uit om langzaam te gaan en alles rustig te bekijken aanrader dank u en doe zo verder reisroutes

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis rondreis Semoisvalei downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?