Fietsroute kust: Knokke-Heist via fietsknooppunten

Volledige reisgids kopen voor € 10

Fietsroute kust: Knokke-Heist via fietsknooppunten

9 787 x gedownload43 ervaringen
  • Startpunt: Ramskapellestraat, Knokke-Heist
  • Eindpunt: Ramskapellestraat, Knokke-Heist
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 47,0 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Zie downloaddossier
  • Bewegwijzering: Fietsknooppunten

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

 

Fietsen rond kust Knokke en hinterland via fietsnetwerk

Deze fietsroute brengt je naar het hinterland van Knokke. We starten op een gratis parking in Ramskapelle (Knokke). Deze fietslus langs fietsknooppunten brengt je door mooie polderdorpjes. Fietsen langs weilanden met koeien of paarden, vruchtbare polderakkers én water. Onze fietsroute brengt je naar het Brugse Ommeland en het historische Damme. We steken zelfs even de Nederlandse grens over tot in Sluis, Zeeuws-Vlaanderen dus en maken gebruik van het Zeeuws fietsnetwerk. Tussendoor krijg je uitzicht op kerkjes, molens, kleiputten en we hebben ergens middenin een stil mooi picknickplekje voor je uitgekozen … Klaar voor een verkenning van het hinterland van Knokke? Spring op die fiets en trap met ons mee.

Belgische kust

Gratis fietsroute Knokke downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Belgische Kust

Ontdek de Belgische kust via 5 uitgewerkte stadswandelingen, 4 luswandelingen in de natuur die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden.  Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks fietsroutes Vlaamse kust: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart43 ervaringen

- 7 november 2019 - Sabine Opgenhaffen

We hebben vorige week de fietstocht gemaakt, vanuit Heist, via Damme naar Sluis. We deden dit aan de hand van jullie reisgids. Het was super !!!! Dit was al de zoveel reisgids die ik van jullie downloadde en het was weer eens een schot in de roos :-) !!

- 25 september 2019 - Mies Op de Beeck

fantastische fietsroute ! Soms is het wel zoeken naar de knooppuntbordjes, vooral wanneer de hagen en struiken mooi groen zijn!

- 25 september 2019 - Gielliet

Fietsroute is voor de helft, na Knokke heist tot voorbij St Anna ter Muiden prachtig, andere helft, richting Knokke Heist waardeloos.

- 7 september 2019 - Camp

Mooie route. Jammer dat er geen afstanden tussen 2 fietspunten staan. Wel telt men steeds op, maar niet ieder apart.

- 4 september 2019 - Rooymans Jeannine

Beste, Ziet er een heel mooie route uit. Heb ze gevonden op internet met zoeken naar een route in Knokke, daar ik er zelf geen weg ken is dit wel mooie kans. Wij gaan pas eind september fietsen..... dus nog ff afwachten hoehet meevalt. Wel jammer dat ik niets kopieëren kan uit de tekst, om voor de groep er wat uitleg bij te doen.Maar begrijp ook wel dat het niet kan ivm verkoop van boek. Zou hem wel bestellen maar moetdan toch nog alles gaan kopieëren , wil voor ieder een mapje maken met uitleg zoals jullie dat zo goed deden in boek. Groetjes uit Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?