Waar overnachten in Knokke-Heist? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Knokke-Heist? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Tijdens je bezoek aan Knokke-Heist heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Knokke-Heist.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. ENSO - Boutique Hotel (Knokke)

Dit gezellige ENSO boetiekhotel op 150 m van het Albertstrand, biedt elegant ruim ingerichte kamers. Hier begin je de dag met een glimlach: een gezonde stevige granola-kom na een ochtend strandrennen, een verse kater-detox-sappen na een avondje uit of je snakt naar een deel van onze kenmerkende klassieke Amerikaanse pannenkoeken. Meer info en boeken.

  1. Appartement Zen Pausa

Verblijf in het moderne appartement Zen Pausa in Knokke-Heist, in de nabije omgeving van het strand Duinbergen, op 700 meter van het casino van Knokke. Het charmante appartement is ruim en cosy ingericht en heeft alles wat je maar kan wensen. Maak jezelf na een goede nachtrust, een heerlijk ontbijtje en trek je wandelschoenen aan om de omgeving te verkennen. Meer info en boeken.

  1. Holiday Village Knokke (Knokke)

Wil je graag zelf beslissen hoe lang je uitslaapt en wanneer je ontbijt? Zit je graag rustig in je eigen bungalow zonder enige zorgen? Bij Holiday Village in Knokke kan je je eigen bungalow boeken op wandelafstand van het centrum van Knokke. Je verblijft in moderne en comfortabele bungalows die voorzien van alle nodige faciliteiten. Bij Holiday Village Knokke kunnen jongere gasten zich vermaken in de speeltuin. Of je kan ook altijd een fiets huren om de omgeving te verkennen met de fiets! Meer info en boeken.

  1. Hotel Lugano

Hotel Lugano ligt op wandelafstand van het strand in Knokke-Heist en biedt moderne accommodatie. Na een dagje verkennen van Knokke kan je in de weelderige tuin even genieten van de rust of een hapje en een drankje benuttigen op ruime terras. Ook kan je elke ochtend terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet in La Terrasse du Zoute. Meer info en boeken.

  1. B&B Knokke

B&B Knokke biedt centraal gelegen accommodatie in Knokke-Heist, op 5 minuten wandelen van het station van Knokke. B&B Knokke biedt moderne, ruime kamers die elegant zijn ingericht. Aan de B&B ligt er een pleintje waar de bloemen- en groentemarkt twee keer per week plaatsvindt. Hier kan je de sfeer opsnuiven en rondneuzen tussen de verse producten. Meer info en boeken.

  1. Auberge St. Pol.

Hotel St. Pol. is een familiehotel dat zeer rustig is gelegen. Het hotel bevindt zich namelijk in de mooie villawijk van het Zoute. Alles is op wandelafstand van het hotel te vinden: het strand, natuurreservaat het Zwin, de boetiekjes van het mondaine Zoute. De ideale ligging dus! Hotel St Pol was sinds 1960 een gezellig restaurant dat steeds verder uitgebouwd werd tot Auberge St. Pol met 2 kamers en nu Hotel St Pol is met 18 kamers in verschillende stijlen. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Come down to Knokke le Zoute

Come down to Knokke le Zoute in Knokke-heist is een gezellig vakantiehuisje en heeft alles wat je maar nodig hebt tijdens een verblijf aan de Kust. Het vakantiehuisje is modern ingericht en beschikt over alle moderne faciliteiten. Vanuit je kamer heb je trouwens een mooi uitzicht over de groene omgeving. Bij mooi weer kan je ook even genieten van een goed boek en een glaasje wijn op het terras. Meer info en boeken.

  1. Hotel Nelson

Verblijf in Hotel Nelson, een viersterrenhotel dat moderne accommodaties biedt op een steenworp van het Albert-strand. Elke kamer en badkamer werd onlangs op en top gerenoveerd met hedendaagse materialen. En het hotel beschikt ook nog over een dakterras en een sfeervolle woonkamer met een open haard. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd een fiets huren bij de receptie. Meer info en boeken.

  1. Lebeau Hotel

Het Lebeau Hotel is middenin de natuur gelegen, op 15 minuten wandelen van de Noordzee en het zandstrand van Knokke-Heist. Droom weg in een van de ruime kamers met gratis WiFi en geniet in de ochtend je van een heerlijk ontbijtbuffet. Bij mooi weer kan je ook op het terras een drankje drinken en het uitzicht over het landschap bewonderen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Manoir du Dragon

Hotel Manoir du Dragon is een romantisch viersterrenhotel - een typisch landhuis daterend van 1921 - gelegen in een oase van rust aan de rand van de Royal Zoute Golf. De centrale ligging van het hotel is dus ideaal als uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten naar het Zwin-natuurreservaat of het strand. De kamers van het hotel zijn modern en sfeervol ingericht en de badkamers beschikken over een spabad. Bovendien geniet je na een heerlijke nachtrust van een uitgebreid ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?