Accessoires & attributen voor je smartphone kopen: Onze 10 x favorieten

Volledige gids kopen voor € 10

Accessoires & attributen voor je smartphone kopen: Onze 10 x favorieten

3 juni 2021 in Reisinfo0 reacties

Op zoek naar leuke accessoires en attributen voor je smartphone? Wist je dat er tal van extra componenten bestaan zodat je je smartphone beter kan gebruiken.

Zo kan je extra lenzen op je smartphone monteren, eventueel een draagbare fotoprinter aansluiten zodat je instant je foto's kan afdrukken. Maar ook een powerbank of statief zijn niet te missen als je onderweg leuke foto's wil maken met je telefoon.

Inhoud artikel

 1. Powerbank

Als je veel foto’s wil nemen of video’s wil maken, is een lege smartphone batterij het laatste wat je wil. Van belang is hier vooral het aantal mAh (milliampère) dat de powerbank heeft. Hoe hoger dit getal hoe vaker jij jouw smartphone zal kunnen opladen.
Een powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh kan je tot 5 x je smartphone opladen. Sommige powerbanks hebben 2 of 3 uitgangen, hiermee kan je meerdere apparaten tegelijk opladen. Er bestaan zelfs powerbanks met een ingebouwde zaklamp of powerbanks die kunnen herladen op zonne-energie. Prijzen en online bestellen bij BOL.com

 1. Opzetlenzen

Wil je met je smartphone nog betere foto’s maken en haarscherp inzoomen? Dan is een smartphone opzetlens ideaal voor prachtige foto’s. Er bestaan verschillende soorten lenzen zoals: een wide-angle-lens (brede hoek), macro-lens en fish-eye-lens.
Voor foto’s met een leuk effect kies je bijvoorbeeld voor de fish-eye-lens en ben je van plan om landschappen te fotograferen, dan komt dit extra goed naar voren met een macro-lens. Bekijk alle opzetlenzen en bestel online.

Wil jij ook graag mooiere en originele foto's maken met je smartphone? Download onze gids met 75 x tips om betere foto's te maken met je telefoon.
 1. Smartphone geheugenkaartjes

De opslagcapaciteit van je smartphone uitbreiden? De meeste Android toestellen laten het toe om de opslagcapaciteit te vergroten door gebruik te maken van van micro SD kaartjes.

Als je een SD kaartje koopt, let wel op dat je steeds kijkt naar de grootte (kies voor 128 GB of meer) en snelheid (kies voor 100 MB/s of meer) van het kaartje. Bestel je extra SD kaartje hier online

 1. Smartphone statief

Wil je graag foto’s maken bij weinig licht, een timelaps maken, een groepsfoto maken (waar je zelf ook opstaat) of foto’s maken met een lange sluitertijd dan is een statief eigenlijk onontbeerlijk.

Met een smartphonehouder of statief heb je een stabieleregrip op je telefoon. Hiermee wordt het veel makkelijker om bijvoorbeeld de perfecte timelapse te maken zonder dat je de hele tijd je GSM stil moet proberen houden. Door het gebruik van een statief voorkom je bewogen foto's. Bestel je smartphone statief hier online

 1. Smartphonehoesjes

Wil jij de optimale bescherming voor je telefoon maar ook een hoesje waarmee je ideaal foto’s kan maken? Kies een smartphonehoesje dat past bij jouw telefoon, want ieder toestel heeft andere afmetingen en groottes. Er bestaan verschillende soorten smartphone hoesjes van flipcovers tot bumpers en van book cases tot waterproof hoesjes. Kies je favoriete stijl: sportief, zakelijk, of modieuze hoesjes? Bestel je smartphone hoesje hier online.

 1. Selfiestick

Met een selfiestick kan je heel simpel een selfie maken of een leuke groepsfoto waar ook jij op staat! Je schuift de stick uit en klikt jouw smartphone erin. Dankzij een selfiestick kan je met een simpele klik een foto maken van jezelf zonder te hoeven vragen aan voorbijgangers. Bestel je smartphone selfiestick hier online

 1. Wereldstekker

Ga je buiten Europa op reis dan kan het gebeuren dat je een ander soort stekker nodig hebt. Altijd even controleren en eventueel een handige wereldstekker bestellen. Best is hierbij een universele reisstekker te kopen, zodat je altijd en overal kan opladen.

Sommige wereldstekkers beschikken over extra opties zoals een geïntegreerde USB-poort. Op deze manier kun je makkelijk je telefoon of tablet opladen. Vind een geschikte reisstekker voor jouw reis met behulp van de handige filters. Bekijk de lijst en bestel online bij BOL.com.

 1. Smartphone microfoontjes

Wil je graag video opnemen met de smartphone? Kies dan zeker voor een extra externe microfoon om je video met superieureaudiokwaliteit op te nemen.

TIP: Bestel je smartphone microfoontje hier online

 1. Smartphone Printer

Een smartphone pocket printer kan op elk moment en elke locatie foto's printen. De pocket printer is makkelijk mee te nemen, waardoor je ook onderweg snel en gemakkelijk je mooiste foto's kunt afdrukken.

TIP: Bestel je smartphone printer hier online

 1. Smartphone gimbals/stabilizer

Met een gimbal kun je eenvoudig stabiele beelden maken terwijl je in beweging bent. De prestatie van de gimbal hangt ook af van het aantal assenwaarlangs hij beweegt. Vaak is dit 2 of 3 assen. Een 3-assige gimbal zorgt voor de meest vloeiende en stabiele opname.

TIP: Bestel je smartphone gimbals/stabilizer hier online

 1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis gids Smartphone fotografie downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?