Waar overnachten in Lotharingen-Lorraine? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Waar overnachten in Lotharingen-Lorraine? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

23 november 2020 in Lorraine0 reacties

Tijdens je bezoek aan Lotharingen-Lorraine heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lotharingen-Lorraine.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés

Het hotel van de Premonstratenzer Abdij ligt in een bevoorrechte, rustige omgeving, midden in een park van 2,5 hectare aan de Moezel in het centrum van de stad Pont-à-Mousson, op korte afstand van de restaurants, winkels en boetieks van de Place Duroc en de wijk Saint-Martin. Dit 3-sterrenhotel beschikt over meerdere kamercategorieën die afgestemd zijn op ieders wensen en prachtige landschapstuinen. Meer info en boeken.

  1. Hotel de la Jamagne & Spa

In een betoverende omgeving vind je het La Jamagne familiehotel. Alle kamers van Jamagne zijn voorzien van een eigen badkamer en rustieke meubels. Elke dag geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet en 's avonds worden er traditionele Franse gerechten geserveerd met een uitgebreide wijnkaart.In de winter na het skiën of in de zomer na activiteiten op het meer ga je voor een absolute verwenning in de sauna, hamam en de ontspanningsruimte. Meer info en boeken.

  1. Les Loges Du Parc

Les Loges du Parc biedt rustige accommodaties tegenover een groot park, vlak bij het Meer van Gérardmer. Je verblijft hier in aangename kamers die voorzien zijn van alle nodige faciliteiten. Tijdens warme maanden kan je de dag beginnen met een frisse duik in het zwembad. Meer info en boeken.

  1. Le Grand Hotel & Spa

In het hart van het regionale natuurpark Ballons des Vosges biedt Le Grand Hôtel & Spa elegantie en traditie. Het 4-sterrenhotel estaat uit klassiek ingerichte kamers en suites die uitkijken over het park of het dorp. Naast de kamers en suites kan je ook kiezen voor een overnachting in een chalet in Belle Epoque-stijl. Met zijn drie restaurants biedt het Grand Hotel & Spa een gastronomische keuken. En na een heerlijk diner, kan je nagenieten in de legendarische bar met open haard wat zorgt voor een gezellige sfeer.

Toch graag even ontspannen na een vermoeiende dag? De spa Les Chênes Blancs biedt een wellnesscentrum met vijf themahutten en een binnen en- buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Le Manoir Au Lac

Hotel Le Manoir Au Lac is een grote en chique villa in een rustig, groen gebied tussen de glooiende heuvels en dicht bij het meer van Gérardmer. Het hotel beschikt over zeer comfortabele kamers: waaronder twee suites die een uitzonderlijk uitzicht op het meer bieden en zes standaardkamers die uit kijken op het park. Verder kan je vertoeven in het verwarmde binnenzwembad, in de sauna en het stoombad. Of je bent natuurlijk welkom op het terras met uitzicht op het meer Gérardmer. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Adagio Access Nancy Centre

Aparthotel Adagio Access Nancy Centre is gelegen in Nancy, op 10 minuten lopen van het Place Stanislas, en biedt milieuvriendelijke accommodatie met eigen kookgelegenheid. De appartementen van het Aparthotel zijn de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het historische en culturele erfgoed van de stad. Het hotel beschikt over moderne en milieuvriendelijke appartementen met een zitgedeelte en een volledig uitgeruste keuken. Meer info en boeken.

  1. Mercure Nancy Centre Place Stanislas

Het viersterrenhotel Mercure Nancy Centre Place Stanislas hotel ligt in het hart van Nancy, op 200 meter van het Place Stanislas, een van de mooiste pleinen van Europa In de omgeving vind je winkels en restaurants. Het hotel biedt elegant ingerichte kamers en zijn ingericht met een glaskunst-thema en hebben een eigen badkamer. Je kan kiezen uit een ontbijtbuffet, een express-ontbijt aan de bar of ontbijt op uw kamer. De moderne bar van het hotel is een ideale plek voor een ontspannen drankje waar ook een selectie van exclusieve wijnen worden aangeboden. Meer info en boeken.

  1. Hôtel-Club Cosmos

Hotel Cosmos ligt in de buurt van de thermale baden in Contrexéville. Ontdek de charme en historische ziel van Cosmos Hotel-Club door te verblijven in een van de kamers of suites met uitzicht op de tuin of het zwembad. Je geniet van alle gemakken van het etablissement met een vleugje moderniteit. Even ontspannen? Dat kan in Le Spa, waar je tal van schoonheidsbehandelingen kan boeken. Als gast van het hotel heb je sowieso ook gratis toegang tot de sauna en het stoombad. Meer info en boeken.

  1. Novotel Metz Amnéville

Te midden van een groot park ligt het Novotel Metz Amnéville. Voor een ontspannen verblijf ligt het hotel dicht bij Walygator, de dierentuin en de thermale baden. Je overnacht in ruime, moderne kamers met alle nodige faciliteiten. En in Brasserie maison Ô Fourneau worden dagelijks eigentijdse gerechten geserveerd en een ontbijt, lunch en diner verzorgt. Meer info en boeken.

  1. B&B Résidence Les Arrangés

Een gezellige en smaakvol ingerichte setting waar je u onmiddellijk "thuis" voelt! Dat is wat de Bed & Breakfast Résidence Les Arrangés aanbiedt. Elke accommodatie beschikt over een volledig uitgeruste keuken waar je zelf heerlijke maaltijden kan klaarmaken. De accommodatie is gelegen in het historische hart van Metz en het treinstation is ook vlakbij. Het gebied waarin onze accommodatie zich bevindt, blijft ondanks de nabijheid van het stadscentrum echter redelijk rustig. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids Lorraine

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in de Lorraine? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download ons roadbook met een complete route door de Lorraine.

Lorraine autoroute

Gratis reisgids Lorraine downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?