Waar overnachten in Rimini 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Rimini 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

17 juli 2023 in Emilia Romagna0 reacties

Tijdens je bezoek aan Rimini heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Rimini. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Parioli Hotel Rimini

Parioli Hotel Rimini biedt zowel charmante kamers als appartementen met eigen kookgelegenheid in Marina Centro op 5 minuten wandelen van het station en de zee. Iedere ochtend verzorgt het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekproducten én vers gebakken taarten. Verder biedt het hotel ook gratis WiFi in alle ruimtes, een gezellige bar en privéparkeergelegenheid. Meer info en boeken.

  1. Le Rose Suite Hotel

Le Rose Suite Hotel is hét hotel bij uitstek voor wie op zoek is naar een luxueuze overnachting. Je boekt er kamers op wandelafstand van een privéstrand en het winkelgebied Marina Centro. De ruime kamers met uitzicht op de zee zijn modern ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Het hotel is gelegen in Rimini vlakbij het attractiepark Fiabilandia. Voor ontspanning in het hotel zelf kan je bovendien terecht in de spa, het buitenzwembad of de fitness. Tegen een toeslag kan je ook massages verkrijgen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cenisio

Op een steenworp afstand van de zee vind je Hotel Cenisio. Dit moderne driesterrenhotel biedt ruime kamers voorzien van alle moderne faciliteiten. Iedere ochtend geniet je van een continentaal ontbijt en een ontbijtbuffet alvorens je de stad intrekt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Milton

Het elegante 4-sterrenhotel Milton in Rimini heeft de charme van een prachtige 19de-eeuwse art-nouveauvilla door de jaren heen weten te behouden. Dit hotel beschikt over ruime kamers voorzien van een elegante inrichting. Alle kamers beschikken over een eigen balkon en sommigen bieden uitzicht op de zee of de tuin.

Na een heerlijke nachtrust, geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet met versgeperste vruchtensappen en zelfgemaakte taarten en gebak in de tuin van het hotel (enkel in de zomer). Het hotel bevindt zich recht tegenover een van de mooiste stranden van de Adriatische kust en is een ideale uitvalbasis voor je bezoek aan Rimini. Meer info en boeken.

  1. Villa Adriatica

Villa Adriatica, is een eeuwenoud juweel in het hart van Marina Centro di Rimini. Deze historische residentie wordt gerund door de familie Erneti en verwelkomt al gasten sinds 1880. Hier staat een goede service, klantvriendelijkheid en lekker eten centraal! Het viersterrenhotel ligt op een steenworp afstand van het strand en Piazzale Fellini.

Je verblijft in ruime kamers voorzien van antiek meubilair en airconditioning. Verder beschikt het hotel ook over een buitenzwembad, een Amerikaanse bar en een sfeervol restaurant waar je je culinair kan laten verwennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Villa Luigia

Hotel Villa Luigia is een klassiek hotel gelegen in Marina Centro en biedt stijlvolle kamers. Begin de dag met een rijk en gezond continentaal ontbijtbuffet alvorens je naar het strand trekt of de topbezienswaardigheden van Rimini gaat bezoeken. Ben je op rondreis door Emilia-Romagna? Dan is het handig om te weten dat het hotel beschikt over gratis parking. Meer info en boeken.

  1. Erbavoglio Hotel

Of geniet van een ontspannend verblijf in het Erbavoglio Hotel. Dit 4-sterren designhotel beschikt over moderne accommodatie in het hart van Rimini. Het hotel biedt moderne kamers voorzien van airco en een eigen balkonnetje.

Iedere ochtend serveert het 4-sterrenhotel een zoet en hartig ontbijtbuffet dat onder meer bestaat uit biologische en glutenvrije producten. Na je stadswandeling door Rimini en een lekkere lunch kan je nagenieten in de spa van het hotel met gratis sauna en een hot tub in openlucht. Meer info en boeken.

  1. Ariminum Hotel

Hotel Ariminum is een elegant en historisch 4-sterrenhotel op slechts 100 meter van het strand, midden in het meest bruisende gebied van Rimini. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een eigen balkon en uitzicht op zee, een verfijnde keuken en een aangename tuin. 's Avonds geniet je van een heerlijk drankje bij de bar en kan je de zon zien ondergaan in de Adriatische Zee op het charmante zonneterras van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Appartamento AmaRèmin - Vivere Rimini

Liever overnachten in een appartement? Dan is Appartamento AmaRèmin - Vivere Rimini misschien wel iets voor jou. Het appartement beschikt over een ruime stijlvolle woonkamer met een prachtig uitzicht op zee. Verder beschikt de accommodatie ook over ruime slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en airconditioning. 's Ochtends kan je ontbijten op het terras met zicht op de stad en de zee. Meer info en boeken.

  1. Hotel De Londres

Hotel De Londres ligt aan de kust in Rimini en beschikt over traditioneel ingerichte kamers waarvan sommige beschikken over een eigen balkon. 's Ochtends begin je de dag met een uitgebreid ontbijt bestaande uit koude vleeswaren, kaas, zoete deegwaren en versgeperst vruchtensap.

Wil je graag even ontspannen? Dan kan je terecht in het wellnesscentrum van het hotel met sauna en massagecabines, of geniet enkele uurtjes in de hot tub met uitzicht op de zee. Verder beschikt het hotel ook nog over een fitnessruimte, gratis wifi en de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Zo kan je een fietstochtje maken langs de Marina Centro-boulevard. Meer info en boeken.

Emilia-Romagna en Gardameer

Gratis reisgids Emilia-Romagna downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?