Reacties op 19 x bezienswaardigheden Cordoba bezoeken? Tips, info: wat zeker doen?"

7 ervaringen

- 29 januari 2024 - claudine devos

wij waren nu in januari 2024 in cordoba, rustige aangename maand om te bezoeken. Wij deden alles volgens de wandeling uit de gids die we aankochten (een aanrader!), boekten onze ticketten voor de Mezquita online. Zeker niet vergeten de toren op te gaan (3 euro ter plaatse via ticketautomaat) voor een mooi zicht over de stad. Cordoba viel ons geweldig mee, we plannen om terug te gaan na de zomer om de bebloemde patio's ook te kunnen bekijken. De koninklijke paardenstallen zijn gesloten ivm renovatiewerken.

- 30 oktober 2023 - JOHN VAN WESEMAEL

Knappe gids. Must have.

- 7 maart 2020 - RITA

Super! Veel info! Prachtige streek die we dit jaar gaan ontdekken!

- 22 oktober 2019 - Karin

Afgelopen weekend naar Cordoba geweest. Aanrader natuurlijk voor iedereen bekende Mezquita, maar ook leuk om patio’s bezoeken, maar ook paardenshow en authentieke flamenco El Cardinal.

- 11 september 2019 - Guido Raeven

Prachtige en zeer goed beschreven reisroute zeker een aanrader . Wij zullen deze zeker meenemen telkens we naar daar gaan op verlof

- 3 september 2019 - Boeykens Karin

We bezoeken Cordoba in oktober en zullen de gids absoluut gebruiken, bedankt !

- 9 augustus 2019 - hugo claessen

De reisbrochure is een ideaal middel om je "droomreis" voor te bereiden. Accurate plaatsbeschrijvingen en stadsplannen. Soms beter dan elk ander boek over de streek of plaats.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?