FB

Wandelen in Voeren, korte wandelroute

Download wandelboek 2

Wandelen in Voeren, korte wandelroute

726 x gedownload93 ervaringen
  • Startpunt: Pley 13, 's Gravenvoeren
  • Eindpunt: Pley 13, 's Gravenvoeren
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 3,9 km
  • Duur: 2 uur
  • Wegdek: Verhard, gras
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Niet toegankelijk
  • Toeristische dienst Voeren

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandelen in Voeren: korte wandeling in het natuurgebied Altenbroek + kaart

Met deze korte wandelroute door Voeren laten we je genieten van het typische landschap van de Voerstreek: holle wegen, bossen en weiden. Onderweg kan je meermaals genieten van prachtige panorama's. We wandelen langs rustige paden die soms door het grasland lopen of een unieke holle weg vormen. Deze wandelroute brengt je door het natuurgebied Altenbroek. Er is wat klimwerk te doen maar steeds op korte afstand, let wel: niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Na 4 kilometer zal je een zeer goede impressie hebben van wat Voeren je te bieden heeft.

Voeren kort

Gratis wandeling Voeren downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Voeren: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

93 ervaringen

- 14 oktober 2018 - Jan Goor

Gisteren, een zomerse 13/10, deze wandeling gemaakt. Zeer handige begeleiding en zeer prachtige tocht. Dit was een ideale start om deze streek verder te ontdekken . Spijtig dat je altijd en overal goed op je tellen moet letten en uit je ogen moet kijken voor - zonder bel - aanstormende fietsers. Dit werkt het ontspannend gezellig wandelen niet in de hand. Daarna de forellen kwekerij bezocht en deze lekkere vis gegeten in een nabijgelegen restaurant . Heerlijke zonnige dag !!

- 10 augustus 2018 - Inge

Een heel toffe wandeling waarbij je kan genieten van puur natuur ... op een bepaald moment liepen we door een wei met koeien, de kinderen vonden het geweldig ! Afwisselend wei, veld en bos, meestal was er niemand anders in de buurt, dus heel kalm en ontspannend. De uitleg is erg duidelijk, de parking aan het startpunt is zeer ruim en makkelijk bereikbaar. Een aanrader !

- 11 juni 2018 - Ivo Vanminsel

Mooie gevarieerde wandeling door een authentiek dorp met wisselend landschap. Goed begaanbare wegen. Leuk voor een half dagje uit.

- 13 mei 2018 - Jan Goor

Zeer interessant , volledig en overzichtelijk. Je wordt als het ware gewoonweg bij de hand genomen en je moet maar volgen en bewonderen.

- 13 mei 2018 - R. Jacobs

Duidelijke, beknopte routebeschrijving.Prima systeem om zo een mooie wandeling te kunnen maken, zonder uitgebreide voorbereidingen vooraf. Bedankt!

Gratis wandeling Voeren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?