FB

Ervaringen "Wandelen in Voeren, korte wandelroute"

96 ervaringen

- 14 mei 2019 - Vital Deckers

Prima routebeschrijving, duidelijk en overzichtelijk.

- 16 april 2019 - Liliane Habets Vander Hoeven

Beste Heel goed ik zal het zeker gebruiken

- 26 januari 2019 - Kristel Aerts

Ondanks het koude & natte weer, toch een zalig dagje er tussenuit !

- 14 oktober 2018 - Jan Goor

Gisteren, een zomerse 13/10, deze wandeling gemaakt. Zeer handige begeleiding en zeer prachtige tocht. Dit was een ideale start om deze streek verder te ontdekken . Spijtig dat je altijd en overal goed op je tellen moet letten en uit je ogen moet kijken voor - zonder bel - aanstormende fietsers. Dit werkt het ontspannend gezellig wandelen niet in de hand. Daarna de forellen kwekerij bezocht en deze lekkere vis gegeten in een nabijgelegen restaurant . Heerlijke zonnige dag !!

- 10 augustus 2018 - Inge

Een heel toffe wandeling waarbij je kan genieten van puur natuur ... op een bepaald moment liepen we door een wei met koeien, de kinderen vonden het geweldig ! Afwisselend wei, veld en bos, meestal was er niemand anders in de buurt, dus heel kalm en ontspannend. De uitleg is erg duidelijk, de parking aan het startpunt is zeer ruim en makkelijk bereikbaar. Een aanrader !

- 11 juni 2018 - Ivo Vanminsel

Mooie gevarieerde wandeling door een authentiek dorp met wisselend landschap. Goed begaanbare wegen. Leuk voor een half dagje uit.

- 13 mei 2018 - Jan Goor

Zeer interessant , volledig en overzichtelijk. Je wordt als het ware gewoonweg bij de hand genomen en je moet maar volgen en bewonderen.

- 13 mei 2018 - R. Jacobs

Duidelijke, beknopte routebeschrijving.Prima systeem om zo een mooie wandeling te kunnen maken, zonder uitgebreide voorbereidingen vooraf. Bedankt!

- 17 augustus 2017 - Katrien Baert

Wij hebben enorm genoten van de korte wandelroute. Het was correcte informatie en leuk om altijd de nodige uitleg erbij te krijgen. Zeer rustig en stil en dat was ook ons bedoeling dus missie geslaagd. Bedankt aan jullie team om dit voor ons mogelijk te maken.

- 16 juni 2017 - Van Dun Ludo

mooie autoroute door de voerstreek met als afsluiter een mooie wandeling, eigenlijk allemaal teveel voor één dag dus kan ik een weekendje voerstreek wel aanraden

Gratis wandeling Voeren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?