FB

Ervaringen "Freiburg: Münster en shopping"

77 ervaringen

- 22 februari 2017 - Hilde

Mooi uitgestippelde wandeling langs mooie en interessant plekjes in de stad. Leuke van de wandeling is dat je niet steeds door drukke straten gaat. De informatie is duidelijk. Plan is heel vlot te volgen. Geen grote stad, maar wel heel aangenaam om door te lopen. Heel mooie accenten in de gebouwen waar te nemen. Als fotoliefhebber heb ik er zeker mijn hartje kunnen ophalen.

- 8 januari 2017 - Rob

Mooie wandeling, verder leuke en aangename stad.

- 2 november 2016 - Yvonne

Mooie oude stad is Freiburg met prachtige winkels en oude gasterijen. We hebben genoten. Het stadspark is eveneens prachtig. Een leuke stad voor een korte trip.

- 7 augustus 2016 - Lonny

We logeerden in het Glottertal en kwamen met de trein naar Freiburg. Het station ligt op korte afstand van het startpunt.Vermits we op een zaterdag in Freiburg waren, hebben we de boerenmaarkt rond de Münsterkerk gezien, een orgelconcert bijgewoond in de Münsterkerk. Mooie en complete wandeling.

- 8 maart 2016 - Herman

Mooie wandeling die via de belangrijkste punten van de stad loopt. Vanuit het "Hauptbahnhof" bereik je gemakkelijk het startpunt van de wandeling. Alleen het weer was een tegenvaller.

- 26 februari 2016 - Bart

Mooie en goed. Parkeren op een p+r and e s moet je umwelt sticker kopen.

- 25 februari 2016 - Leen

Weeral een mooie ervaring rijker. Mooie wandeling waar alles wat je moet zien in zit. Parkeer aan de rand op een P+R want Freiburg is een milieuzone stad klasse 4 en met de tram naar stad voor een peulschil.

- 24 oktober 2015 - Luk Schoukens

De wandeling in Freiburg loont de moeite. Dankzij deze wandelingroute kom je langs de meeste bezienswaardige delen van de stad. Wij verbleven in Gengenbach en maakten gebruik van de Konuskaart waarmee je gratis openbaar vervoer kan gebruiken. Vanuit het hoofdstation van Freiburg ben je zo op de wandeling. De moeite waard en nadien zijn er heel uitgebreide shop mogelijkheden.

- 7 september 2015 - De Roover Marc

Een leuke wandeling om te doen. Dankzij deze route zie je zeer mooie gebouwen. Jammer dat er iedere dag markt is voor het zicht van de kerk. Van de open beekjes hadden we geen weet.

- 25 juli 2015 - patrick

Freiburg is zeker een bezoekje waard wanneer je in de streek bent. Dank zij de uitgestippelde route kan je de stad gemakkelijk verkennen. Alleen iets meer straatnamen waren nog beter geweest.

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Gratis stadswandeling Freiburg downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?