FB

Ervaringen "Freiburg: Münster en shopping"

83 ervaringen

- 8 maart 2016 - Herman

Mooie wandeling die via de belangrijkste punten van de stad loopt. Vanuit het "Hauptbahnhof" bereik je gemakkelijk het startpunt van de wandeling. Alleen het weer was een tegenvaller.

- 26 februari 2016 - Bart

Mooie en goed. Parkeren op een p+r and e s moet je umwelt sticker kopen.

- 25 februari 2016 - Leen

Weeral een mooie ervaring rijker. Mooie wandeling waar alles wat je moet zien in zit. Parkeer aan de rand op een P+R want Freiburg is een milieuzone stad klasse 4 en met de tram naar stad voor een peulschil.

- 24 oktober 2015 - Luk Schoukens

De wandeling in Freiburg loont de moeite. Dankzij deze wandelingroute kom je langs de meeste bezienswaardige delen van de stad. Wij verbleven in Gengenbach en maakten gebruik van de Konuskaart waarmee je gratis openbaar vervoer kan gebruiken. Vanuit het hoofdstation van Freiburg ben je zo op de wandeling. De moeite waard en nadien zijn er heel uitgebreide shop mogelijkheden.

- 7 september 2015 - De Roover Marc

Een leuke wandeling om te doen. Dankzij deze route zie je zeer mooie gebouwen. Jammer dat er iedere dag markt is voor het zicht van de kerk. Van de open beekjes hadden we geen weet.

- 25 juli 2015 - patrick

Freiburg is zeker een bezoekje waard wanneer je in de streek bent. Dank zij de uitgestippelde route kan je de stad gemakkelijk verkennen. Alleen iets meer straatnamen waren nog beter geweest.

- 18 april 2015 - Nico

Mooie wandeling langs de meeste bezienswaardigheden van Freiburg. Ook duidelijke uitleg over de meest interessante gebouwen/plaatsen.

- 13 april 2015 - Jan Verstraete

Freiburg bezocht tijdens de paasvakantie. Deze stad is een echte aanrader. De uitgestippelde stadswandeling brengt je voorbij de belangrijkste bezienswaardigheden. Bij het bezoek aan de Munster kom je ogen tekort. Aangezien het ook een universiteitsstad is, is er een 'jonge' uitstraling. Ik ga zeker nog terug. Toch een opmerking: kunnen de plannetjes iets gedetailleerder gemaakt worden? De bijhorende uitleg is OK maar het plannetje is toch summier.

- 18 maart 2015 - magda

Prachtige stad, de moeite waard, stadswandeling ok, behalve het plannetje, kan wel beter.

- 20 januari 2015 - Ilse

Freiburg bezocht tijdens de eindejaarsfeesten, geïnspireerd door een artikel in Pasarmagazine en de info op reisroutes.be. Fijn en overzichtelijk stadje met veel aandacht voor de wandelaar en fietser, en ecologisch leven. Het openbaar vervoer (tram en bus) is prima geregeld. We verbleven bovendien in een ecologisch hotel, dat inclusief werkt en ook tewerkstelling biedt aan personen met een handicap. De stadswandeling biedt een mooi overzicht van de belangrijkste monumenten en gebouwen en laat je kennismaken met verschillende 'wijken' in de binnenstad. Ideaal om daarna zelf nog eens door de stad te keuvelen!

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Gratis stadswandeling Freiburg downloaden

Download autoroute Zwarte Woud

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?