FB

Ervaringen "Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad"

194 ervaringen

- 20 oktober 2019 - Roland Sleegers

Top!!

- 20 oktober 2019 - LIEVEN SOENS

prima gids die je loodst langs de meeste bezienswaardigheden van Sevilla in een stevige wandeling. aanrader !

- 5 oktober 2019 - Pien

Wij hebben werkelijk genoten van de wandeling in Sevilla. Het was heel duidelijk uitgestippeld en qua afstand voor ons ook goed te doen. Ook de uitleg bij de verschillende locaties was leuk en ook prettig om te lezen.

- 1 oktober 2019 - Mateusz

Ben 2 weken op vakantie geweest in Andalusië en heb de gids zeer goed kunnen gebruiken! Vooral de stadswandelingen waren op en top. De overige informatie die erin staat mbt interessante routes/dorpen hebben wij ook zeer goed van gebruik kunnen maken! Dit is niet de eerste keer dat ik een reisgids van reisroutes.be heb genomen maar zeer zeker ook niet de laatste! Zeer fijne en gedetailleerde uitleg!

- 13 september 2019 - Katrien de Bruijne

Mooie route waarmee je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla komt. Je kan de route in één keer lopen, maar wij hebben ze in 2 gesplitst om volop van de omgeving te kunnen genieten...en van de tapas. 😊 We hadden de route uitgeprint om makkelijk de tekst te kunnen lezen van wat we tegenkwamen, en hebben ook gps route aangezet. Dan weet je zeker dat je goed zit! Dank je wel reisroute.be voor deze mooie route.

- 12 september 2019 - Theo Lenders

Mooie wandeling, volledig gevolgd, komt op de meeste belangrijke plekken in de stad. Je moet wel goed opletten dat je de juiste straatjes vind.

- 19 augustus 2019 - Kees en Ria Lourens

Omdat mijn echtgenote licht gehandicapt is, hebben wij de stadswandeling Sevilla in delen, verspreid over meerdere dagen bewandeld. De Stadswandeling leent zich daar prima voor om hem in delen uit te voeren, mede omdat wij in Sevilla altijd een hotel in het centrum hebben. Route en beschrijving van de stad Sevilla zijn heel duidelijk en uitvoerig. Van harte aanbevolen.

- 30 juli 2019 - Jan

Mooie wandeling en uitgebreide uitleg over de stad .

- 12 juni 2019 - Rende

Duidelijke stadswandeling. Wij gaan pas in september een bezoek brengen aan Sevilla. Pas dan kunnen we oordeel geven. Dat geld ook voor de tips. Maar een cheque is natuurlijk altijd welkom.

- 6 juni 2019 - freddy

mooie stadswandeling langs alle bezienswaardigheden en verschillende wijken. vermelden dat het bezoek aan kathedraal en real alcazar te betalen zijn en indien interesse vooraf tickets hiervoor te kopen (liefst maand vooraf), anders lange wachtrijen.

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

4-daagse Sevilla in het charmante boutique 4* hotel Casa Romana **** in het hart van de stad. Inclusief ontbijtbuffet en een drankje in de bar. Bepaalde periodes 4de nacht gratis.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?