FB

Ervaringen "Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad"

172 ervaringen

- 29 januari 2019 - Els

We gaan eind april 2019 naar Sevilla. Vorige wandelingen van jullie waren altijd dik in orde, dus gaan we ervan uit dat de wandeling van Sevilla ook top zal zijn!

- 9 januari 2019 - Patrick De Kesel

Prima reisgids , we hebben hem helemaal gebruikt.

- 27 december 2018 - Nicole D K

Voor de 1e maal deze wandelrouttes gebruikt, na al die citytrips die ik zelf vooraf ineenpuzzelde , heb ik nu een zeer goed alternatief dat zeer handig en gestructureerd werkt. Zal ik zeker id toekomst nog gebruiken . Top

- 14 november 2018 - Ellen

Handige gids met leuke activiteiten

- 11 november 2018 - Marc

Leuke wandeling langs de bezienswaardigheden van Sevilla. Zeker aan te raden! Liefst nog een extra gids bij de hand om meer uitleg te kunnen krijgen over de bezienswaardigheden.

- 6 november 2018 - Lyssa

Heel mooie route die langs alle mooie plekjes van de stad gaat. De route was heel duidelijk beschreven.

- 21 oktober 2018 - Marion

Het document had ik ook nog uitgeprint zodat ik het ter voorbereiding savonds op mijn bed kon inlezen. Het was duidelijk beschreven met toepasselijke foto. Ik was er blij mee. En Sevilla is natuurlijk een prachtige stad

- 19 oktober 2018 - Nico Rottée

Je zou haast een stad bezoeken voor de wandelingen. Opnieuw genoten van een ruime wandeling van reisroutes in Sevilla. Ideaal voor een eerste overzicht van een stad te hebben en te kunnen aanduiden wat je nadien nog eens in detail wil zien. Ik kijk al uit naar de volgende !

- 21 september 2018 - josevdls

Wanneer wij een stedentrip plannen, nemen wij altijd de geprinte versie van de stadswandelingen van Reisroutes mee. Heel erg compleet!!

- 13 september 2018 - Bwi

Wat een fijne gids. Ga pas in november, maar ga die stadswandeling zeker maken. Ons appartement zit bijna langs de route.

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Sevilla 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

4-daagse Sevilla in het charmante boutique 4* hotel Casa Romana **** in het hart van de stad. Inclusief ontbijtbuffet en een drankje in de bar. Bepaalde periodes 4de nacht gratis.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?