FB

Ervaringen "Sevilla stadswandeling, ontdek de het mooiste van de stad"

152 ervaringen

- 22 mei 2018 - H.

Helaas niet de hele wandeling kunnen doen wegens te weinig tijd maar zoals vaker zijn de wandelingen erg mooi en de korte beschrijvingen prima. Ik zal deze zeker digitaal bewaren, mochten we opnieuw in Sevilla komen nemen ik deze zeker mee...

- 21 mei 2018 - Puck

Leuke wandeling! Sevilla is de moeite waard om te bezoeken! Koop je kaartje voor Real Alcázar vooraf online; dat scheelt je een lange rij.

- 11 mei 2018 - Mariane

Beste, Sevilla is niet de eerste wandelroute die ik download. Omdat ik er zeer tevreden over ben blijf ik die gebruiken. De voornaamste bezienswaardigheden passeer je en de uitleg is zeer duidelijk. Er wordt ook steeds verwezen naareventieel andere sites om te bezoeken. Ik blijf die dus gebruiken.

- 9 mei 2018 - dina De Rudder

Heel leuke tour

- 17 april 2018 - Danny

Heel toffe manier om deze schitterende stad te verkennen. Op de route liggen de meest spraakmakende bezienswaardigheden maar je komt ook verrassende pareltjes tegen. Zeker doen!

- 10 april 2018 - Chris

Heel mooie stadswandeling met heel goede plattegronden. Heel interessant is dat op de detailkaarten ook de hotels, restaurants, bars, winkels enz. worden vermeld, zodat de plattegronden ook bruikbaar zijn buiten de wandelroute zelf.

- 25 maart 2018 - Ben

Mooie stadswandeling. Zoals alle anderen wandelingen, gedownload via jullie site, perfekt uitgevoerd. We hebben er 2 dagen over gedaan. We kwamen langs alle highlights van Sevilla, alles was goed omschreven. Ik hoop nog veel van jullie wandelingen te mogen doen. Al onze vrienden hebben we gewezen op jullie stadswandelingen, en die maken daar veelvuldig gebruik van. Ga zo door.

- 22 maart 2018 - Henk

Alhoewel vaker in Sevilla geweest, toch gebruik gemaakt van de stadswandeling van reisroutes.be. Het biedt structuur voor het bezoek aan de stad en brengt je langs alle hoogtepunten van Sevilla. Omdat de wandeling puntsgewijs is opgebouwd, is het eenvoudig de wandeling te starten waar die voor jou het beste uitkomt. De wandeling is up-to-date en desnoods uit te smeren over meerdere dagen. Kortom: een aanrader!

- 20 maart 2018 - Berry

Duidelijke plattegrond, heldere beschrijving van alle bezienswaardigheden geïllustreerd met prachtige foto's. Van deze mooie reisgids van Sevilla hebben we meerdere dagen plezier gehad. Deze route is echt een aanrader, je komt langs alle hoogtepunten van de prachtige stad. We gaan hem zeker bij vrienden aanbevelen ! Bedankt !

- 11 maart 2018 - Gerrit Vissinga

Nietbvoor de eerstenkeer een stadswandeling gedownload van reisroutes.be. De route wederom als leidraad tijdens ons bezoek aan Sevilla gebruikt. We hebben er weer veel plezier van gehad. Goed beschrijvingen van de bezienswaardigheden. Een aanrader voor iedereen. Hartelijke dank daarvoor!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?