FB

Ervaringen "Stadswandeling Sevilla, ontdek het mooiste van de stad"

160 ervaringen

- 31 juli 2018 - [email protected]

Voor de voorpret al de wandeling opgezocht, we gaan pas in oktober De routes leiden je altijd langs leuke plekken in een stad, dat verwacht ik nu ook weer.

- 18 juli 2018 - lippens lieven

Wij gebruiken de laatste jaren steeds deze wandelingen. Een fantastische wandeling in een mooie stad. Veel gezien, je komt ook op plaatsen waar niet alle toeristen komen. Wij hebben er van genoten.

- 26 juni 2018 - Ann de meue

Deze reisgids voldoet aan mijn vragen in een bondig overzicht maak je kennis met de stad deze zal zeker van pas komen tijdens ons bezoek

- 26 juni 2018 - Annelies

Leuke wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden in Sevilla.

- 23 juni 2018 - lieven

knappe wandeling. Wij gebruiken altijd deze wandelingen voor een city-trip

- 21 juni 2018 - Eva

Voor elk weekendje weg, zoek ik altijd een stadswandeling voor op de eerste dag. Altijd een succes! Snel een stad leren kennen!

- 19 juni 2018 - Annemie

Een mooie wandeling. Zoals al jullie wandelingen perfect beschreven met een duidelijke omschrijving van de bezienswaardigheden. We hebben de wandeling verdeeld over 2 dagen wat zeer goed te doen is. We hebben Real Alcazar en de kathedraal op een andere dag bezocht. Sevilla is echt een aanrader.

- 19 juni 2018 - micha ouwendijk

Fantastische opzet. Dankzij de wandeling hebben we heel Sevilla kunnen ontdekken, mede ook dankzij de beschrijvingen van de bezienswaardigheden.

- 22 mei 2018 - H.

Helaas niet de hele wandeling kunnen doen wegens te weinig tijd maar zoals vaker zijn de wandelingen erg mooi en de korte beschrijvingen prima. Ik zal deze zeker digitaal bewaren, mochten we opnieuw in Sevilla komen nemen ik deze zeker mee...

- 21 mei 2018 - Puck

Leuke wandeling! Sevilla is de moeite waard om te bezoeken! Koop je kaartje voor Real Alcázar vooraf online; dat scheelt je een lange rij.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?