Ervaringen "Wandeling historische centrum van Porto en de oevers van de Douro + kaart"

162 ervaringen

- 10 juni 2024 - johan bockaert

Zeer goede gids , wat meer info over openbaar vervoer zou nodig zijn . Best Portocatd kopen dan kun jij zowel metro als bus gratis gebruiken , metro is de beste vervoer middel , geen taxis in centrum, verkeer zo druk dat je met de auto niet vooruit geraakt daarom best metro nemen naar hoogste punt van centrum en dan verder te voet

- 3 juni 2024 - Evelyne Yzerbyt

Alle topattracties stonden erin, maar misschien de route uitbreiden naar Vila nova de Gaia omdat je daar een heel mooi uitkijkpunt hebt over de stad (zonsondergangpunt)

- 27 mei 2024 - Margriet Gabriëls

Fantastische stad om te verkennen. Draag makkelijke schoenen want vele straten zijn stijl.

- 26 februari 2024 - Gerda Janssen

Dankzij de goed gedocumenteerde info bij deze mooie wandeling in Porto hebben we kunnen kennismaken met een verrassend mooie en bruisende stad. Op voorhand hadden we nog niet door hoe aangenaam verrast we zouden zijn door alle prachtige uitzichten en zeer interessante gebouwen te bekijken. Porto = instant happiness!!! Veel dank om alles zo duidelijk aan te bieden in de brochure.

- 11 januari 2024 - tina rosé

alles was duidelijk en overzichtelijk

- 6 september 2023 - Desender Monique

Heel praktische en overzichtelijke gids

- 22 juli 2023 - Nancy De Peuter

Handig en zeer informatieve gids

- 20 juni 2023 - Agnes Nagel

Wat een heerlijke informatie over wat er allemaal te doen en/of te zien is in Porto. Het helpt ons zeker om keuzes te maken voor de slechts 2 (natuurlijk veel te korte) dagen die we in deze leuke stad doorbrengen. De rest komt zeker tijdens een andere trip nog aan de beurt! Dank jullie wel.

- 3 juni 2023 - Annemie Reybrouck

Dank je wel voor de mooie en interessante informatie die we hebben ontvangen. We waren onverwacht (en dus onvoorbereid) drie dagen in Porto en zowel het oud centrum als de oevers van de Douro (met nieuw WOW-centrum) maakten er een geslaagd bezoek van!

- 31 mei 2023 - Pat

Zoals altijd is dit ook weer een leuke stadswandeling van Reisroutes.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?