FB

Ervaringen "Stadswandeling door Luik, langs museum en bezienswaardigheden"

814 ervaringen

- 13 november 2018 - Jan Tyberghien

Mooie en heel gevarieerde stadswandeling. Een aanrader!

- 12 november 2018 - pascale

Wij hebben genoten van ons dagje Luik, het is een duidelijk beschreven en stadswandeling, en we hebben mooie dingen gezien!

- 11 november 2018 - Kees Spendel

Erg genoten van de stadswandeling. Ge zoudt ook nog de prachtige bouwwerken van de architect Charles van der Hove (uit Luik) toe kunnen voegen en het museum in het voormalig zwembad La Cite Mirior waar je langsloopt. Genoten van de Luikse wafels en het biercafé.

- 8 november 2018 - Brigitte

Het was een heel leuke wandeling met een goede wegbeschrijving. Een echte aanrader! We moeten wel eens terug gaan want er waren te veel musea en andere dingen om te bezoeken.

- 2 november 2018 - Peter

Meestal rijden we door de stad naar de bestemming, maar het is echt de moeite waard om de stadswandeling te maken. Verrassend hoe mooi Luik is!

- 28 oktober 2018 - Ike van Zadelhoff

Door de thuis geprinte versie, vooraf info gelezen en een plan gemaakt. Kaart en informatie prima! Wij hebben 3 fijne dagen in Luik gehad, veel gewandeld en genoten van het mooie weer.

- 24 oktober 2018 - Wim Bos

Mooie wandeling waarmee je zowel het oude centrum ontdekt als de hogergelegen site van de citadel.

- 23 oktober 2018 - Willy Sieuw

Schitterend, hebben in twee dagen,het hele traject gevolgd & echt genoten. zeker een aanrader & een zeer complete herkenning van Luik...Dank u mvg ....Willy

- 22 oktober 2018 - Gauthier Vanhoutte

wij (vader 65j en zoon 32j) deden de volledige wandeling en hebben genoten van Luik. Vele jaren geleden waren we in Luik en die ervaring was niet positief (vuil, onvriendelijk). Nu hebben we een stad ontdekt die gezellig is en waar veel te zien is. Deze wandeling is een aanrader.

- 21 oktober 2018 - ackx francois

zeer mooi en goed te begrijpen

 

Gratis stadswandeling Luik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?