FB

Ervaringen "Stadswandeling door Luik, langs museum en bezienswaardigheden"

880 ervaringen

- 22 mei 2019 - s. ghijsen

Prima informatie! Duidelijke -maar gelukkig beknopte- omschrijving, zodat er nog veel te ontdekken valt. Wij hebben gebruikt gemaakt van bezienswaardigheden en m.n. de stadswandeling spreekt ons aan. Wél een lange tocht !

- 20 mei 2019 - Leny Anemaet

Voor ins de eerste keer dat wij een wandeling van jullie hebben gedownload. Fantastisch en ook zo nauwkeurig omschreven en ook de bezienswaardigheden goed toegelicht

- 18 mei 2019 - Leen Panis

Het direct kunnen downloaden van de Stadswandeling is heel efficiënt. Wij hebben hier heel goed gebruik van kunnen maken. In grote lijnen hebben wij de aangegeven bezienswaardigheden bezocht en ons soms bewust laten verdwalen in het oude stadsgedeelte. Een is mooi om zien hoe een luisterrijk verleden van Luik weer open bloeit en men heel veel moeite doet om de stad op een moderne wijze te renoveren. De wandeling lang de Maas is ook schitterend, het lijkt wel de Seine in België! Via de Toeristische dienst van Luik hadden wij nog een stadsplan, met vermelding van de straatnamen en info boekjes over de stad aangevraagd. (Zelfs in het Nederlands, schitterend) De combinatie met jullie Stadswandeling is super. Dank je wel.

- 16 mei 2019 - Anita Deprée

De reisgids Luik was super, en alles goed te volgen. Ondanks de regen was het van begin tot einde een zeer aangename dag in Luik dankzij jullie gids! Waarvoor dank! Tot een volgende reisgids.

- 14 mei 2019 - anja lemeer

super een echte aanrader, duidelijk en je hebt echt alles gezien wat de moeite is en waar je normaal langs loopt

- 12 mei 2019 - Jantje Cruijsberg

We hebben het heerlijk naar onze zin gehad mede door de duidelijkheid van de gids. Een aanbeveling om de volgende keer weer zo`n gids te raadplegen. Onze hartelijke dank voor de goede tips.

- 9 mei 2019 - Rebecca Marissael

Zeer duidelijke informatie, zowel over de bezienswaardigheden als de eet-en drinkgelegenheden, de info over aankomst, parkeren enzovoort, absoluut waardevol! Ik ga bij volgende stadsbezoeken zeker nogmaals naar de site gaan kijken!

- 2 mei 2019 - Ann Albers

Gezellige, bruisende stad. Voor elk wat wils : cultuur, shopping en veel gezellige pleintje en restaurantjes. We waren aangenaam verrast.

- 1 mei 2019 - Hans Dijks

Heel overzichtelijk, goed te volgen en langs de meest relevante highlights. Prima!

- 26 april 2019 - Pierre Van den Brande

Knappe kaart en tekst, soms beetje zoeken, maar men komt altijd terecht.

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis stadswandeling Luik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?