Ervaringen "Stadswandeling door Luik, langs museum en bezienswaardigheden"

1275 ervaringen

- 19 maart 2023 - Christiaens guy

We gaan deze trip naar Luik maken in april of mei, de reisgids is afgedrukt en ziet er in orde uit.

- 13 maart 2023 - Ingrid Van Avermaet

De stadswandeling was heel leuk. Alles is heel goed uitgelegd hoe je moet wandelen en de beschrijving bij de belangrijkste bezienswaardigheden was goed gedaan 👌. We hebben genoten van de stadswandeling en de streekgerechten. Dankjewel.

- 12 maart 2023 - Conny

Heel leuke en duidelijke stadswandeling! Een aanrader.

- 11 maart 2023 - Iris

Zeer leuke stadswandeling,omschrijving was redelijk goed kan beter zelf googlemaps aangezet om van 1 naar andere punt te gaan. Leuke route om de stad Luik te leren kennen zonder deze route veel plekjes die wij niet wisten.

- 1 maart 2023 - Alex Beekmans

We hebben veel plezier beleefd aan de stadswandeling, waarmee je goed kunt lopen in een onbekende stad. Dit voelde meteen als zeer vertrouwd aan. Er waren in de stad Luik wel heel veel werkzaamheden bezig aan de straten en wegen, zodat we hier en daar de route moesten aanpassen. Maar in combinatie met onze routeplanner op de telefoon kwamen we er steeds goed mee uit. We hebben ermee diverse kerken en 2 musea bezocht. We gaan vaker gebruik maken van jullie wandelingen.

- 28 februari 2023 - Jos Van Gastel

in combinatie met een bezoek aan de tentoonstelling in de Boverie konden we vooraf de mooiste bezienswaardigheden in het stadscentrum aan de hand van de uitgestippelde wandeling bekijken

- 28 februari 2023 - Peter

Heel praktische guideline om Luik te ontdekken

- 27 februari 2023 - Frank Dumortier

We vonden het een heel nuttige reisgids. We hebben de route consequent gevolgd.

- 21 februari 2023 - paul volongé

Veel nuttige informatie gaat ons zeker helpen om er een leuke dag van te maken

- 19 februari 2023 - Peter

Het was een hele mooie wandeling. Zeker de moeite waard. De te volgen route is soms wel wat onduidelijk, soms zou het beter zijn om een straatnaam te vermelden zodat je zeker weet dat je juist aan het wandelen bent.

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Gratis stadswandeling Luik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?