Ervaringen "Stadswandeling door Luik, langs museum en bezienswaardigheden"

1188 ervaringen

- 6 september 2021 - Suzanne

Super mooie route door Luik. Van rust en drukte van de stad. Met gpx gewandeld en dat ging super. We verbleven in vd Valk Selys dus de route opgepakt bij punt 5.

- 6 september 2021 - Christiane

Super handig gezien wij binnenkort een weekendje Luik plannen. In een mum van tijd gaan we de belangrijkste bezienswaardigheden gezien hebben en het lekkerste eten kunnen proeven. Met dank aan deze “stadswandeling” zal het genieten worden. Een unieke leidraad. Bedankt.

- 3 september 2021 - Patrick Stijven

Ik kende Luik al voor een groot stuk maar heb toch nog enkele mooie dingen ontdekt. De gids is wel heel erg compleet met alle highlights in één wandeling met voor ieder wat wils. Een aanrader.

- 25 augustus 2021 - fred dew

Prima wandeling met de nodige stops

- 25 augustus 2021 - Luc Vancamp

De stadswandelingen zijn top. Zo leer je de mooiste plekjes kennen, met een woordje uitleg in de folder.

- 18 augustus 2021 - Guy Tillieux

Mooie interessante gids. Duidelijk met veel weetjes . Nog geen kans gehad het te gebruiken en Luik te bezoeken maar het staat op de planning.

- 18 augustus 2021 - Hilde Limbos

Idéale leiddraad om Luik te ontdekken met nuttige tips en adresjes

- 13 augustus 2021 - de Laet Katrien

Hele mooie en gevarieerde route. We zouden Luik nooit verkend hebben op deze wijze, de afwisseling stad en natuur maakte het extra leuk. Wie de hele route wandelt zoals beschreven, wrijft wel best de kuiten in. Het vertrekpunt aan het station van Luik is gemakkelijk en bovendien al een bezienswaardigheid op zich. Één straatje uit de route is intussen afgesloten voor het publiek, maar men gaat dit aanpassen heeft men al gemeld.

- 2 augustus 2021 - Eric Cuvelier

Alleen goede ervaring

- 30 juli 2021 - MARNIX BRADT

zeer goed te volgen, fantastisch.

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Gratis stadswandeling Luik downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?