Ervaringen "Wandeling Londen Westminster: Kom langs de Big Ben & Buckingham Palace"

110 ervaringen

- 21 januari 2018 - smolders

Deze route moet je gewoon doen. Veel te zien met een duidelijke beschrijving.

- 15 november 2017 - Antoine Denecker

Deze route is gedownload om bi de eerste gelegenheid van een citytrip naar Londen als leidraad te gebruiken. Hert is onze ervaring dat deze routes bijzonder goed zijn.

- 8 november 2017 - van craenenbroeck

we hadden heel wat reisboeken meegesleurd, maar zoals zo dikwijls hebben we de stad met reisroutes verkend, de wandeling hebben we in twee dagen gedaan, zeer veel gezien ook enkele specialekes, niet twijfelen en doen

- 7 november 2017 - Eddy De Smedt

Mijn route is al volledig opgemaakt dank zij de duidelijke gids, nog even afwachten voor we vertrekken , want rond het einde jaar zal het er gezellig aan toe gaan.

- 1 september 2017 - Rene

zeer goed uitgestippelde route maar moet opgedeeld worden. Onmogelijk op één dag en zeker niet als men iets wil bezoeken. Maar prachtig

- 26 juni 2017 - Hans en Wil

De wandeling in 3 dagen gelopen , wat de mogelijkheid geeft op veel plaatsen ook naar binnen te gaan. Heb het gevoel heel weinig gemist te hebben. Aanrader. Veel dank aan samenstellers.

- 6 juni 2017 - Carine

Heel leuke wandeling waarbij je alle bezienswaardigheden voorbij gaat. Zeer duidelijk omschreven. Dank je wel!

- 2 mei 2017 - Martijn

Erg leuke tocht in een schitterende stad die we in 2 dagen hebben gelopen. Veel interessante uitleg. 1 klein foutje in de beschrijving echter heeft dat de pret niet mogen drukken!

- 25 april 2017 - Michèle Blomme

Mooie prachtige route, een eigen touch aangegeven, soms een straat ingeslagen.Duidelijk en leuk met de uitleg erbij, zoals een eigen gids. Bedankt!

- 2 april 2017 - CvdK

Wij hebben de route gelopen van de Tower via de Millenniumbridge terug. Dus de korte route. Goed beschreven en veel moois te zien.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?