Dublin, stadswandeling langs highlights

Volledige reisgids kopen voor € 5

Dublin, stadswandeling langs highlights

1 088 x gedownload5 ervaringen
  • Startpunt: Dublin Bus Station
  • Eindpunt: Trinity College
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,0 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Maar waar beginnen? Wij hebben een wandeling uitgestippeld die je leidt langs het beste van wat de stad te bieden heeft. En uiteraard mag ook een pub crawlniet ontbreken!

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Dublin, wandeling langs highlights

Deze eerste wandeling brengt je langs verschillende hoogtepunten van Dublin. De route laat je proeven van de stad, haar geschiedenis, cultuur en architectuur. Dublin is een fijne stad om in te vertoeven, en heeft bovendien een lange en interessante geschiedenis. Veel van de stopplaatsen op deze wandeling, brengen je naar het woelige Dublin van vroeger en het kalmere Dublin van nu. De stad is, zoals de plaatselijke toeristische dienst zou zeggen, een verademing. Dus adem diep in, neem je tijd, ontspan en laat Dublin op je af komen.

Dublin

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Dublin

Ontdek Dublin via 3 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 5

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Wouter Coppens

- 5 maart 2020 - An

Dublin is een echte aanrader. zoals altijd duidelijke en interessante stadswandelingen. Bezoek zeker ook een van de vele bars met live Ierse folkmuziek. Eventueel een tip om toe te voegen. Met de trein bereik je heel eenvoudig Howth van waaruit je een schitterende kliffenwandeling (6km) kan doen. Leuk om te combineren met een citytrip aan Dublin.

- 4 februari 2020 - Erika Mens

Ziet er top uit. We gaan het deze zomer uitproberen.

- 30 januari 2020 - nathalie nolf

Goedemorgen net als alle stadswandelingen die ik al gebruikt hebt, wederom een duidelijke stadswandeling. Toppie.

- 24 januari 2020 - Zoons Mia

Was een leuke wandeling langs de meeste bezienswaardigheden. Verder kan je in Dublin ongelooflijk lekker eten en zijn de pubs heel gezellig. De mensen zijn er ook zeer vriendelijk en behulpzaam !

- 1 januari 2020 - Nancy

Dublin moet je zien tijdens de kerstperiode :prachtige sfeer en de versiering is machtig. De mensen zijn ook zo joviaal! Neem de trein naar Howt een kuststadje binnen een half uurtje. Epic museum is een belevenis om mee te maken. Buiten de deur temple bar zijn er nog heel veel aangename bars.. Een uurtje met de bus en je komt in een ander landschap Wicklow. Prachtig!!! De gevangenis van Dublin is zeker de moeite waard om te bezoeken. Neem de rondleiding zeker mee. De crypte in Christ church is ondergronds een aanrader. Vergeet geen bezoek te brengen aan de oudste bar: brazen Head. Geniet van de reis

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?