Dublin, stadswandeling langs highlights

Volledige reisgids kopen voor € 5

Dublin, stadswandeling langs highlights

  • Startpunt: Dublin Bus Station
  • Eindpunt: Trinity College
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,0 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Maar waar beginnen? Wij hebben een wandeling uitgestippeld die je leidt langs het beste van wat de stad te bieden heeft. En uiteraard mag ook een pub crawlniet ontbreken!

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Dublin, wandeling langs highlights

Deze eerste wandeling brengt je langs verschillende hoogtepunten van Dublin. De route laat je proeven van de stad, haar geschiedenis, cultuur en architectuur. Dublin is een fijne stad om in te vertoeven, en heeft bovendien een lange en interessante geschiedenis. Veel van de stopplaatsen op deze wandeling, brengen je naar het woelige Dublin van vroeger en het kalmere Dublin van nu. De stad is, zoals de plaatselijke toeristische dienst zou zeggen, een verademing. Dus adem diep in, neem je tijd, ontspan en laat Dublin op je af komen.

Dublin

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Dublin

Ontdek Dublin via 3 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 5

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Wouter Coppens

19 ervaringen

- 29 januari 2024 - Elke

Prima instapwandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Dublin. We plannen dit op een volledige dag zodat we tijd hebben om een aantal bezienswaardigheden echt te bezoeken en hier en daar een culinaire tussenstop te houden. De gids heeft ons heel erg geïnspireerd!

- 26 september 2023 - Mark Godwaldt

Mogelijk dat de route hierdoor iets te ver was, maar vond het jammer dat hij niet langs de Guiness storehouse ging, van de rest leuke route met mooie bezienswaaridgheden.

- 4 augustus 2023 - Ellen

Goed gratis parkeren bij de dierentuin bij phoenixpark, wel nog een eindje lopen. Hun hungry tree, niet bekend, grappig om te zien

- 4 augustus 2023 - Ben Fierens

Het lezen was al aangenaam en vlot. De goesting om te gaan is nog groter geworden

- 30 januari 2023 - M. Bouman

Geweldig duidelijke beschrijving en plattegrond met een wandeling langs leuke plekken. Aanrader (zoals in alle brochures)

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?