Dublin, stadswandeling langs highlights

Volledige reisgids kopen voor € 5

Dublin, stadswandeling langs highlights

  • Startpunt: Dublin Bus Station
  • Eindpunt: Trinity College
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,0 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Maar waar beginnen? Wij hebben een wandeling uitgestippeld die je leidt langs het beste van wat de stad te bieden heeft. En uiteraard mag ook een pub crawlniet ontbreken!

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Dublin, wandeling langs highlights

Deze eerste wandeling brengt je langs verschillende hoogtepunten van Dublin. De route laat je proeven van de stad, haar geschiedenis, cultuur en architectuur. Dublin is een fijne stad om in te vertoeven, en heeft bovendien een lange en interessante geschiedenis. Veel van de stopplaatsen op deze wandeling, brengen je naar het woelige Dublin van vroeger en het kalmere Dublin van nu. De stad is, zoals de plaatselijke toeristische dienst zou zeggen, een verademing. Dus adem diep in, neem je tijd, ontspan en laat Dublin op je af komen.

Dublin

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Dublin

Ontdek Dublin via 3 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 5

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Wouter Coppens

15 ervaringen

- 30 januari 2023 - M. Bouman

Geweldig duidelijke beschrijving en plattegrond met een wandeling langs leuke plekken. Aanrader (zoals in alle brochures)

- 18 december 2022 - JAN VLAEYEN

Zoals altijd is deze gids heel interessant. We zullen hem zeker gebruiken bij onze rondgang in Dublin. We zien er naar uit.

- 25 november 2022 - Jan van kimmenade

De uitgezette wandelroute was perfect

- 18 november 2022 - ann vandeneynde

de reisgids heeft ons, dankzij de gedetailleerde plannetjes, goed de weg gewezen in de stad. Wij gebruiken niet graag de smartphone met gps. Dublin is qua grondplan niet zo gemakkelijk en dus kwamen deze plannen van pas. We hebben de wandelingen gemaakt en hebben heel interessante zaken gezien. Goed geschreven zeer duidelijk, en gedetailleerd. Voor andere steden in de toekomst zal ik ook jullie gidsen gebruiken! Bedankt hiervoor!

- 4 oktober 2022 - Nina de Boer

Van inspiratie naar ontdekking!

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?