Ervaringen "Dublin, stadswandeling langs highlights"

10 ervaringen

- 19 mei 2022 - Fernand DE MAN

Aangezien wij met de cruise maar een beperkte tijd hadden om Dublin te bezoeken . We hebben wel de stadswandeling aan onze tijd moeten aanpassen en inkorten, gebaseerd op de volledige stadswandeling die zeer nuttig was .

- 13 maart 2022 - barroo mia

Ik ben hier erg tevreden mee, en heb mijn wandeling gepland op basis van jullie info.

- 6 februari 2022 - A blom

Duidelijk omschreven gids. Ga ik zeker gebruiken bij de voorbereiding voor een reis Ierland.

- 2 februari 2022 - Alex Nicolai

Zoals steeds bij Reisroutes : zeer goed gedokumenteerd pakket. Ook zonder bijkomend eigen nazoekwerk zal men alle hoogtepunten meegehad hebben !

- 24 mei 2021 - Hans Koolmees

Heel goede en compacte gids. Ik gebruik ze vrijwel altijd bij stedenbezoek.

- 5 maart 2020 - An

Dublin is een echte aanrader. zoals altijd duidelijke en interessante stadswandelingen. Bezoek zeker ook een van de vele bars met live Ierse folkmuziek. Eventueel een tip om toe te voegen. Met de trein bereik je heel eenvoudig Howth van waaruit je een schitterende kliffenwandeling (6km) kan doen. Leuk om te combineren met een citytrip aan Dublin.

- 4 februari 2020 - Erika Mens

Ziet er top uit. We gaan het deze zomer uitproberen.

- 30 januari 2020 - nathalie nolf

Goedemorgen net als alle stadswandelingen die ik al gebruikt hebt, wederom een duidelijke stadswandeling. Toppie.

- 24 januari 2020 - Zoons Mia

Was een leuke wandeling langs de meeste bezienswaardigheden. Verder kan je in Dublin ongelooflijk lekker eten en zijn de pubs heel gezellig. De mensen zijn er ook zeer vriendelijk en behulpzaam !

- 1 januari 2020 - Nancy

Dublin moet je zien tijdens de kerstperiode :prachtige sfeer en de versiering is machtig. De mensen zijn ook zo joviaal! Neem de trein naar Howt een kuststadje binnen een half uurtje. Epic museum is een belevenis om mee te maken. Buiten de deur temple bar zijn er nog heel veel aangename bars.. Een uurtje met de bus en je komt in een ander landschap Wicklow. Prachtig!!! De gevangenis van Dublin is zeker de moeite waard om te bezoeken. Neem de rondleiding zeker mee. De crypte in Christ church is ondergronds een aanrader. Vergeet geen bezoek te brengen aan de oudste bar: brazen Head. Geniet van de reis

Gratis stadswandeling Dublin downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?