Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Blankenberge stadswandeling: langs het strand en de bijzondere belle époque"

145 ervaringen

- 5 maart 2021 - Michiels Jean-Pierre

Een prachtige belle epoque-wandeling aan zee voorbij mooie plaatsen en gebouwen van het rijke verleden van Blankenberge👍👍 Een echte aanrader 👍👍😎😎 Jean-Pierre Michiels - Genk

- 30 november 2020 - Juliano Berti

Perfecte en interessante tips

- 26 november 2020 - Carine De Jans

Onlangs de wandeling gedaan in Blankenberge en zeer aangenaam verrast. Blankenberge heeft soms een negatieve connotatie maar er staan heel wat mooie bel epoque gebouwen. De wandeling is zeker een aanrader.

- 29 oktober 2020 - claire tavernier

steeds heel verrijkend , doeltreffend en praktisch. Proficiat. Nu eventjes wachten om te kunnen vertrekken. Veel moed bij jullie.

- 27 september 2020 - Evelien

Duidelijk omschreven! We hebben heel leuke wandelingen ontdekt aan de kust. We gebruiken jullie site ook om onze fietsroutes uit te zoeken. Top!

- 3 februari 2020 - Mertens Ria

een fijne wandeling, je hebt een doel om te wandelen en leert zo nog wat bij

- 2 januari 2020 - JURGEN VAN LANGENHOF

Heel nuttige wandeling doorheen het tijdperk van de Belle époque!

- 4 september 2019 - canoot chris

leuke wandeling was vroeger een zeer rijke stad

- 10 juli 2019 - VANDERSTICHELEN DANIEL

Zoals we gewoon zijn zoeken we altijd op euroreizen de uitleg , hetzij rondwandeling ,hetzij stadswandeling en alle bezienswaardigheden op. Telkens valt dit reuze mee.

- 22 februari 2019 - Robert BOSTEELS

Mooie wandeling langs Zeebos met prachtige uitkijk op natuurpark. De Fonteintjes en strandwandeling tot Blankenberge is zeer aangenaam. Veel foto's genomen onder het staketsel . Aanrader voor wie wil fotograferen. We doen het nog eens over in de zomer.

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?