FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Blankenberge stadswandeling: strand en belle époque"

134 ervaringen

- 14 november 2018 - Mieke verbeure

Meer dan tevreden met jullie stadswandelingen, dankjulliewel !

- 30 september 2018 - Martine

Aangenaam verrast. Blankenberge is heel mooi geworden. De oude gevels prachtig. Hebben er van genoten.

- 23 augustus 2018 - Lutgart Van Damme

heel goed te gebruiken om de stad te leren kennen.

- 24 juli 2018 - Lieve

Heel mooie wandeling. Het huise Majutte en het Belle Epoquehuis zijn echt de moeite. Alleen jammer dat je de volledige kustreisgids moet aankopen om enkel 1 wandeling te doen.

- 16 mei 2018 - Liekens Ingrid

Super tevreden.

- 31 maart 2018 - werbrouck

Hebben er een mooi winterwandelingske van gemaakt! Zo kregen we een goed beeld van Blankenberge Met een lekkere koffiestop met taartje op de Markt in "Café au Lait" en een Apé in de Brasserie van de Pier met een lekkere Tapas(het zicht is er super) was onze namiddag compleet ondanks het koude weer!!En hadden we zo weer een mooie namiddag!

- 30 maart 2018 - Henri

Een mooie wandeling jammer dat het zo koud was het was wel droog weer wat de wandeling toch nog mooi maakte en Blankenberge langs de andere kant gezien hebben.

- 17 maart 2018 - Vanbavinckhove Michel

Wij gaan ieder jaar naar Blankenberge in september voor een week logeren in hotel op de dijk .Daar het een nieuwe uitgestippelde route is heb ik deze gedownload. Blankenberge is mooi om te schoppen en te wandelen en goed te eten.

- 14 maart 2018 - Tersago

Aangename en complete wandeling, het oude vissershuisje 'Majutte' is een absolute aanrader!

- 13 maart 2018 - Marcelis Rudi

Leuke wandeling,mooie huizen gezien onderanderen huisje van Majutte.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?