Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Blankenberge wandeling: Strand, erfgoed en Belle Époque"

147 ervaringen

- 13 februari 2018 - Frieda

Heel toffe wandeling die we reeds jaren terug uitprobeerden. Fijn om opnieuw de route te volgen en toch nog ontdekkingen te doen. Hadden geen tijd voor museum, hebben dus nog plannen! Dank voor de weer al nuttige gegevens.

- 13 februari 2018 - Valerie

Heel mooie wandeling, ook voor gezinnen

- 29 januari 2018 - De Borle

Altijd leuk die stadswandelingen, zeker de Belle Epoque wijk, extra tip is inschakeling in deze wandeling van het huisje van Majutte, typisch vissershuisje, zo charmant, een rondleiding is gratis en je kan er genieten van diverse hapjes en drankjes. Antwoord redactie: dank voor de extra tip. Toevallig hebben we een update gedaan enkele weken terug en komen we in de vernieuwde wandeling óók langs de vissershuisje en het huisje van Majutte.  

- 4 januari 2018 - Pieter

Zeer mooie wandeling met het gekende van Blankenbergen. Heb door deze wandeling wel de Belle Epoque wijk ontdekt. Heel mooi en het museum is zeker het bezoeken waard.

- 23 november 2017 - Arlette Metten

Interessante en voor iedereen toegankelijke stadswandeling, mooie route, absolute aanrader is het Belle Epoque centrum.

- 12 oktober 2017 - Michel De Laet

Goede stadsroute, Belle Epoquecentrum en de art nouveaugevels zijn zonder meer de moeite.

- 17 augustus 2017 - Nelly

Mooi uitgestippelde wandeling, maar van hondenpoepzakjes hebben ze in Blankenberge nog nooit gehoord.

- 17 augustus 2017 - Benoit Vandamme

Mooie uitgestippelde route. Het belle Epoque centrum zeker bezoeken.

- 8 augustus 2017 - Rita V.L.

Mooie wandeling. Vooral de Belle Epoquewjk heeft NS verrast! Leuk dat sommige huizen beschermd zijn. Weer erg blij met deze route!

- 5 augustus 2017 - lefevere Monika

Een mooie, interessante wandeling. Jammer dat de Paravang en de vuurtoren er zo verwaarloosd bij staan. Renovatie is hoogdringend. Zo'n mooi erfgoed mag je toch niet verloren laten gaan!

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?