Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Blankenberge wandeling: Strand, erfgoed en Belle Époque"

147 ervaringen

- 18 februari 2018 - Carine

Mooie route 👍

- 16 februari 2018 - Eddy De Smedt

Zoals alle wandelgidsen van jullie is ook deze stadswandeling in Blankenberge weer een schot in de roos.

- 16 februari 2018 - Dirk Nijns

Mooie stadswandeling en duidelijk beschreven. Gaan deze volgende keer nogmaals overdoen.

- 15 februari 2018 - Renaat

Mooi uitgestippeld . Eénetjes om nog eens te doen in de zomer. ..

- 14 februari 2018 - Wilfried Vanden Broecke

Mooie route en duidelijk beschreven

- 14 februari 2018 - Fabien

Mooie stadswandeling zeker die vissershuisjes waar je iets kan drinken. Zeker een aanrader

- 14 februari 2018 - Liedts Martine

We hebben de wandeling nog niet gedaan maar had die gedownload voor wanneer we deze zomer eens naar Blankenberge gaan. We vinden jullie site zeer goed, doe zo verder

- 14 februari 2018 - morisse

Interessante route. Heeft heel goed overzicht van wat blankenberghe te bieden heeft

- 14 februari 2018 - Huub

Hele mooie wandelroute, die we zeker een keer gaan lopen wanneer we onze nieuwe camper hebben gekregen.

- 13 februari 2018 - dreezen lut

proficiat Blankenberge dat je geen parkeer geld moet betalen door de week,als het geen schoolvacantie is, als je wil genieten van deze rustige stad,het fijne belle epoque museum met eigentijdse toetsen ! ik ga terug om er te fietsen !lut

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Promoties Vlaamse kust 2 tot 5 dagen

Verschillende promoties in Oostende en Nieuwpoort van 2 tot 5 dagen. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. een 3-daagse Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € 99 p.p.

Download gratis preview reisgids Belgische Kust

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?