FB

Ervaringen "Autorondreis door de Franse Ardennen: Complete route + kaart"

76 ervaringen

- 31 mei 2018 - marc baert

het is eigenlijk eens zoeken waar we deze zomer naartoe willen. Maar uit ervaring weet ik dat het telkenmale een goede reisgids is waarvoor dank aan Geert.

- 26 mei 2018 - Jan verburg

Franse Ardennen behoren al een aantal jaren tot onze favotieten. Charleville-Mezieres is het daarom al een omreis waard vanwege de Basilique de Notre Dame d' Esperance ( stadsdeel Mezieres ) en i.h.b de fascinerende raamschilderingen van Rene Durrbach, een vriend uit de artistieke cirkels rond Pablo Picasso. Het is een eigen richting kubisme en doet denken aan Picasso en Marc Chagall tegelijk. Je kunt daar met gemak steeds een paar uur vertoeven. Ik beveel Reisroutes aan om bij herziening van de Gids ook daar aandacht aan te besteden

- 23 mei 2018 - Penninck Willem

Nuttige info over de streek.

- 23 mei 2018 - isabelvds

bedankt voor de toffe stadswandelingen en praktische informatie, de bezienswaardigheden, het is altijd verrassend en smaakt naar meer

- 22 mei 2018 - meyers frank

we hebben met het sinksenweekend enkele dagen daar rondgereden en verschillende steden bezocht. Dank zij de beschrijvingen, die we hadden geprint, hebben we veel kunnen bezoeken. Een echte aanrader.

- 22 mei 2018 - Walter

Top, handig. Prima gedaan!

- 22 mei 2018 - kristel Van den Troost

Prachtige route in een onbekend stukje Ardennen!

- 26 juli 2017 - Linda Vandenbulk

Dit weekend een stuk van de route gevolgd, Charleville en Rocroi bezocht, de moeite !

- 10 oktober 2016 - frank Vervaet

een heel interessante route voor een verlengd weekendje. Dicht bij en toch een bundel vol te ontdekken plekjes, zeer de moeite waard!

- 6 oktober 2016 - Geerhard

Alde gedownloade reizen heb ik nog niet gereden maar die ik wel gereden heb zijn bijzonder mooi Onze hartelijke dank daarvoor Groeten Geerhard en Henny Knol reizend met een camper

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension

Hotel Le Château Fort **** is gelegen binnen de burcht van Sedan. Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Arrangement inclusief half pension.

va.205
Boek nu

Gratis rondreis Franse Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?