FB

3-daagse autoroute Aube en Champagne + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

3-daagse autoroute Aube en Champagne + kaart

1 812 x gedownload64 ervaringen
  • Startpunt: Boulevard Gambetta, Troyes
  • Eindpunt: Bar-sur-Seine, Aube
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 170 km
  • Duur: 3 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Aube

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Golden Tulip Troyes **** inclusief diner

Troyes 2 dagen in hotel 4* incl. diner

Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief ontbijtbuffet, 1x 4-gangendiner met dranken, bezoek kelder met degustatie.

va.115
Boek nu

Autoroute van Troyes tot Aube en Champagne. Een bruisende roadtrip !

Rust gegarandeerd met deze autoroute in de Aube en Champagne, zo’n 130 km ten zuiden van Reims. Minder toeristen maar nog mooiere panorama’s over de wijngaarden en de dorpjes stralen nog meer romantiek uit.

Champagne staat er uiteraard centraal want in de Aube is een kwart van alle champagnes geproduceerd en dat zal je vooral op het einde van deze rondrit zien. Deze streek bezit unieke champagnehuizen waar je niet alleen kan proeven. Je kan er zich laten inwijden in het champagneproeven.

In Troyes maken we een stadswandeling, deze stad is bekend voor zijn outlet winkels maar er wachten je verrassende beelden die nooit meer uit je geheugen zijn weg te slaan.

Champagne

Gratis rondreis Aube downloaden

Nog meer in de complete reisgids Champagne

Ontdek de Champagnestreek via 4 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Twee autoroutes in de Champagne-Marne en de Aube maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Aube: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

64 ervaringen

- 14 mei 2018 - JJ

Hele knappe route door prachtig natuurlandschap vol wandelingen, wijnranken en te bezoeken champagne-producenten

- 8 mei 2018 - Henk

Handige en duidelijke gids

- 14 november 2017 - Ingrid Ceelen

Prachtige route. Voor herhaling vatbaar.

- 22 september 2017 - Ria Truyens

Weer een prima ervaring met jullie reisroutes. Wij worden hier echte "routiniers" in. Troyes was echt de moeite en dankzij jullie uitgebreide stadswandeling hebben we de meest interessantste plekjes gezien van deze boeiende stad. We hebben genoten, ook van de rondreis zelf. Die was ook goed uitgestippeld.

- 3 mei 2017 - Ria en Gerard Willems

We zijn net terug van onze 8 daagse rondreis met de camper in Aube en Chammpagne waarvoor we deze 5daagse autoroute als uitgangsbasis gebruikt hebben.De tips en de beschrijving zijn waardevol en goed te volgen. Complimenten voor de 2 mooie stadswandelingen en de aangegeven fietsroutes! Helaas is het zo dat soms instanties zoals het VVV (in Troyes) verhuizen en dat kerken vanwege restauratie gesloten zijn...... We hebben de reis uitgebreid met een bezoek aan de meren en kwamen daar in contact met het verschijnsel vakwerkkerkjes (eglises en plan de bois). Een aanrader om er hier een aantal van te gaan bekijken. En ook Colombey les Deux Eglises is een aanrader voor mensen die Charles de Gaulle nog kennen..... TIP: Voor mensen die met de camper reizen: bij de plaatselijke VVV's kan men u informeren over actuele camperplaatsen en campings. Bedankt.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?