FB

Ervaringen "3-daagse autoroute Aube en Champagne + kaart"

64 ervaringen

- 14 mei 2018 - JJ

Hele knappe route door prachtig natuurlandschap vol wandelingen, wijnranken en te bezoeken champagne-producenten

- 8 mei 2018 - Henk

Handige en duidelijke gids

- 14 november 2017 - Ingrid Ceelen

Prachtige route. Voor herhaling vatbaar.

- 22 september 2017 - Ria Truyens

Weer een prima ervaring met jullie reisroutes. Wij worden hier echte "routiniers" in. Troyes was echt de moeite en dankzij jullie uitgebreide stadswandeling hebben we de meest interessantste plekjes gezien van deze boeiende stad. We hebben genoten, ook van de rondreis zelf. Die was ook goed uitgestippeld.

- 3 mei 2017 - Ria en Gerard Willems

We zijn net terug van onze 8 daagse rondreis met de camper in Aube en Chammpagne waarvoor we deze 5daagse autoroute als uitgangsbasis gebruikt hebben.De tips en de beschrijving zijn waardevol en goed te volgen. Complimenten voor de 2 mooie stadswandelingen en de aangegeven fietsroutes! Helaas is het zo dat soms instanties zoals het VVV (in Troyes) verhuizen en dat kerken vanwege restauratie gesloten zijn...... We hebben de reis uitgebreid met een bezoek aan de meren en kwamen daar in contact met het verschijnsel vakwerkkerkjes (eglises en plan de bois). Een aanrader om er hier een aantal van te gaan bekijken. En ook Colombey les Deux Eglises is een aanrader voor mensen die Charles de Gaulle nog kennen..... TIP: Voor mensen die met de camper reizen: bij de plaatselijke VVV's kan men u informeren over actuele camperplaatsen en campings. Bedankt.

- 5 maart 2017 - Alfonso

Heb van jullie info gebruik gemaakt om een vierdaagse uit te stippelen met de ganse familie. De gegevens zijn zeer waardevol en met de nodige variaties. Ik twijfel er niet aan dat we hierdoor een topweekend tegemoet gaan. De voorgestelde champagneroutes geven een goede kijk op de bezienswaardigheden en de wijde omgeving in deze ongetwijfeld heel mooie streek. De stadswandelingen in Epernay en Troyes zitten ook in ons programma opgenomen. Dank voor deze zeer bruikbare brochure. Met sportieve groet, Alfonso dK

- 28 oktober 2016 - Rik Dewaele

Prachtige reisroute. Ook de stadswandeling in Troyes was prima. We vonden alles terug. Bedankt.

- 25 augustus 2016 - Nadia Buyckx

Net terug van een weekje logeren in de buurt van Troyes. De beschrijving van de autoroute was daarbij heel handig en liet ons vlot en correct langsheen de mooiste plekjes van de streek rijden. De stadswandeling van Troyes en nu ook van Essoyes was een meerwaarde, supermakkelijk te volgen en alles klopte, zelfs de replica van het schilderij van Renoir aan de overkant van het brugje hebben we gevonden, dankzij jullie tip want de wandelroute van het plaatselijke vvv-kantoor is korter en doet dit stukje niet.

- 28 juni 2016 - Marleen vdvurst

ik ken de streek daar nogal goed maar met jullie programma leer ik nog altijd bij. de wandelplannekes in de verschillende dorpen en steden vind ik altijd een pluspunt. ik ben altijd content als ik hier en daar iets nieuws kan ontdekken.

- 28 juni 2016 - Janssens Paul

Prachtige beschrijving van deze streek.We hebben eind september een 4daags verblijf geboekt in deze streek en het is ideaal om tips uit te halen of zelfs volledig te volgen.

Golden Tulip Troyes **** inclusief diner

Troyes 2 dagen in hotel 4* incl. diner

Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief ontbijtbuffet, 1x 4-gangendiner met dranken, bezoek kelder met degustatie.

va.115
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?