Een iPad voor op vakantie is handig

19 augustus 2022 in Reisinfo0 reacties

Voor reizigers die vaak onderweg zijn kan een iPad erg handig zijn. Zo kan je voor een voordelige prijs een iPad aanschaffen om hotspots op te zoeken, je favoriete series te bekijken en de benodigde apps te gebruiken. Voor onderweg of tijdens je vakantie kun jij gebruik maken van diverse apps om zo je vakantie extra leuk te maken. Misschien heb je geen groot budget om een iPad aan te schaffen. Maar wees niet getreurd ook hiervoor is er een oplossing.

Inhoud artikel

  1. Apps voor op vakantie

Leuke hotspots

Op een iPad kun je gemakkelijk door Google maps scrollen om in jouw buurt eetgelegenheden te vinden. Maar ook de app TripAdvisor is een handige app om alle hotspots in jouw omgeving te vinden. Een onmisbare app voor tijdens je vakantie als je graag eropuit wilt en de leukste tips wilt voor zowel restaurants als bezienswaardigheden. Wil je graag een gratis reisgids downloaden, dan bezoek je best even de site van Reisroutes.

Ben je nog op zoek naar een iPad en wil je niet al te veel uitgeven. Dan is het handig om te kijken naar een iPad Air 2. De iPad Air 2 is licht en heeft genoeg capaciteit om jouw favoriete vakantie apps te draaien. Deze iPad is erg budgetvriendelijk en makkelijk om mee te nemen.

Leer een nieuwe taal

Vele reizigers gebruiken een translate app op vakantie om de vakantie door te komen in het buitenland. Maar wil je ook wel eens de taal goed kunnen beheersen voordat je op vakantie gaat. Goed hoeft het niet te zien, maar als jij de basis kan beheersen en hierdoor ook met locals kan communiceren kun jij je vakantie veel leuker maken! Tijdens je vakantie kan je nog de benodigde woorden en zinnen bijleren op jouw iPad met behulp van een leer app. Hiervoor zijn er diverse apps beschikbaar, zoals Duolingo. Op deze manier kun jij tijdens je vakantie de moedertaal beter beheersen en makkelijker navigeren door het land.

Streamingdiensten

Wil jij tijdens je vakantie ook je favoriete streamingdiensten gebruiken. En gebruik je deze streamingdiensten voor een momentje voor jezelf. Dan is het handig om een iPad mee te nemen om al je favoriete films en series te bekijken. Een iPad heeft een grotere beeldscherm dan je eigen mobiel en is makkelijk te bedienen. Op deze manier kan jij genieten van je favoriete streamingdiensten zoals, Netflix, Hayu of Disney. Zo kun jij tijdens je vakantie die ene film bekijken voor ontspanning of je favoriete serie afkijken.

Video Call

Heb je weleens last van heimwee of wil jij graag in contact blijven met je dierbare. Dan is het fijn als je elkaar via Skype of een andere Video Call App kan zien. Op een iPad is dit net wat fijner en zie je elkaar groter dan op je mobiel. Daarnaast is het ook handig voor business gesprekken, mocht je dit nog hebben ingepland tijdens je vakantie. Met de iPad Air 3 kan jij gemakkelijk jouw iPad vergrendelen met je vingerafdruk, zodat niemand bij jouw zakelijke documenten kan. Daarnaast is deze iPad budgetvriendelijk en kan je gebruiken voor diverse doeleinden.

  1. Refurbished ipad

Kortom met je iPad kan je vele diverse apps gebruiken tijdens je vakantie. Ben jij op zoek naar een iPad voor vakantie en weet je niet waar je moet kijken. Bij Refurbished.be kan jij je favoriete iPad aanschaffen. Of het nou de iPad 2 of iPad 3 is. Refurbished.be heeft een groot assortiment in Apple producten.

Denk hierbij aan refurbished iPhones, refurbished Macbooks en refurbished iPads. Bij Refurbished.be kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Het mooiste is dat alle producten die je aanschaft bij Refurbished.be een tweede leven krijgen door jouw aankoop. Dit betekent dat je bijdraagt aan een duurzame samenleving en wij een stap dichterbij zetten naar een groene toekomst.

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis Smartphone gids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?