Reacties op +40 leuke spelletjes voor onderweg in de auto op vakantie!"

34 ervaringen

- 25 juli 2023 - Loesje80

Een uitgebreid spelletjesboek voor onderweg met verschillende onderwerpen. Tevens extra (reis)tips om bv oplichting op reis te voorkomen en wat mee te nemen in je reisapotheek. Nog een paar dagen voor wij met de auto weg gaan, maar we gaan de spelletjesgids zeker gebruiken!

- 1 oktober 2021 - Eddy Van Crombrugge

Heel goed voor onderweg, in de wagen, bus of trein maar ook thuis kunnen ze zich goed bezig houden.

- 17 augustus 2021 - Jan Teugels

De spelletjes hebben ons niet alleen geholpen onderweg in de wagen naar ons reisdoel om onze 8-jarige zoon tevreden en rustig te houden, maar ook op onze reisbestemming tijdens het wandelen. Al spelend vergat hij dat hij aan het stappen was. :-)

- 1 augustus 2021 - Demarcke Anne-Marie

Onze kleindochter heeft erg genoten van de spelletjes met doolhoven of zoek de verschillen. De vakantie is nog niet voorbij, dus kan ze nog verder genieten. Alvast bedankt om deze spelletjes te delen.

- 29 juli 2021 - Fabienne Van Waeyenberge

De gids is nuttig voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. Er zitten spelletjes in voor kleutertjes tot tieners.

- 28 juli 2021 - Jimmy

Kinderen hebben er onderweg van genoten , veel variatie . Bedankt alvast

- 23 juli 2021 - Stijn

Mooie bundel met leuke spelletjes in. Er is al hard in gewerkt/gespeeld. Ideaal voor op de achterbank op weg naar een verre bestemming.

- 23 juli 2021 - Ellen

Ik vond dat er leuke ideetjes voor mijn kleinkinderen in stonden. Ben ook benieuwd wat ze er zelf onderweg van gaan vinden. Vriendelijk dank

- 23 juli 2021 - Vera Mensch

Hallo, de spelletjes zijn heel leuk ontvangen. Op het vakantieadres zijn de tekeningen ingekleurd en de puzzels gedaan. Zelfs opa en oma hebben onderweg meegedaan. Dank jullie wel voor dit leuke idee. Groet, Vera Mensch

- 22 juli 2021 - ellen

wij zijn fan van alle brochures van reisroutes. ook deze is weer en topper en wordt deze zomer in de wagen zeker uitgetest. bedankt voor de tips!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?